Baskan Oktay Açiklamasi 'Marmaris'e Olan Ilginin Azalmamasi Bizi Mutlu Ediyor'

Mugla’nin Marmaris ilçesinde düzenlenen turizm sektör toplantisinda konusan Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay; "Marmaris’e duyulan ilginin hiç azalmamasi hepimizi mutlu ediyor" dedi.

Baskan Oktay Açiklamasi 'Marmaris'e Olan Ilginin Azalmamasi Bizi Mutlu Ediyor'


Türkiye’nin önemli turizm kentlerinden olan Marmaris, tur operatörlerinin bir araya geldigi sektör toplantisina ev sahipligi yapti. Ege Bölgesi’nden otelciler ve seyahat acenteleri yetkililerinin hazir bulundugu toplantida, dünya çapindaki katilimcilar da sunum gerçeklestirdi. Türkiye’nin 2023 sezonu için 14 kaynak pazardan ülkeye seyahat eden 2,2 milyondan fazla misafirin olacagi ve 2019 yilina kiyasla yüzde 44’lük bir artisa ulasildigina dikkat çekilen toplantida 2024 yilinda da büyümenin yüzde 19 daha artmasinin beklendigi belirtildi. Toplantiya katilan Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay ise Marmaris’in önemli bir turizm merkezi olduguna dikkat çekti.

Gerçeklestirilen toplantinin Marmaris için çok önemli oldugunu dile getiren Baskan Oktay; “Dünyanin en önemli turizm destinasyonlari arasinda yer alan Marmaris’imiz, yasanan tüm olumsuzluklara ragmen sektörün gözdesi olmaya devam ediyor. Marmaris’imize duyulan ilgi hepimizi mutlu ediyor ve gelecege dair umutlarimizi artiriyor. Marmaris’te sektör temsilcileriyle bir araya gelerek önümüzdeki döneme dair hedefler anlatildi. Toplantida emegi geçen herkese ve Marmaris’e duyduklari güven, ekonomimize sagladiklari katkilar için tesekkür ediyorum. Hepimiz için güzel bir sezon dilerim” dedi.

Kaynak: İHA