Adalet Meslek Yüksekokulundan Mavi Kapak Kampanyasi'na Destek

Eskisehir Adalet Meslek Yüksekokulu gönüllü ögrencileri ve personeli, Türkiye Sakatlar Dernegi Eskisehir Subesi’nin baslattigi ‘Mavi Kapak Kampanyasi’ için toplanan kapaklari dernege teslim etti.

Adalet Meslek Yüksekokulundan Mavi Kapak Kampanyasi'na Destek
Türkiye Sakatlar Dernegi Eskisehir Subesinin Eskisehir’deki kamu kurum ve kuruluslarinda ve okullarda “Mavi Kapak Kampanyasi” çerçevesinde yürüttügü faaliyete katki sunmak üzere Adalet Meslek Yüksekokulu gönüllü ögrencileri ve personeli topladiklari kapaklarin teslimi için Dernege ziyarette bulundu. Ziyarette Adalet Meslek Yüksekokulu ögrencilerini temsilen Elif Çetin ve Dudugül Uluç ile Yüksekokul Müdür Yardimcisi Dr. Ögr. Üyesi Merve Kutlu Mutluer, Yüksekokul Sekreteri Fatma Melda Esen, Türkiye Sakatlar Dernegi Eskisehir Sube Baskani Cafer Esen, Sube Sekreteri Nesrin Özkoca, Disiplin Kurulu Baskani Muharrem Er, Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Er ve Mali Sekreter Zeynep Ilkselvi yer aldi.

Dernek Baskani Esen: “Türkiye Sakatlar Dernegi ülkemizdeki en eski engelli derneklerinden biridir”

Dernek Baskani Cafer Esen, gerçeklesen ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getirerek sunlari söyledi:

“Türkiye Sakatlar Dernegi ülkemizdeki en eski engelli derneklerinden biri olarak 60 yildir çalismalarini sürdürmektedir. Bugün itibariyle 68 sube ve 7 temsilcilik ile hemen hemen ülkemizin tamamina yakin bir alanda engellilerin sorunlarina çözüm bulunmasi, ihtiyaç sahiplerine destek verilmesi, hukuksal ve tibbi konularda yardimci olunmasi, rehabilitasyon, meslek edindirme gibi engellilerin günlük yasama ve çalisma ortamina hazirlanmasina katki verilmesi, egitim gibi birçok konuda faaliyetler yürütmektedir. Özellikle gençlerin duyarli bir sekilde engelli vatandaslarimiza yardimci olmalari ve toplumun bilinçlenmesine yönelik örnek davranislari bizi mutlu etti. Desteklerinden ötürü Anadolu Üniversitesine, Adalet Meslek Yüksekokulunun ögrenci ve personeline tesekkür ediyorum.”
Kaynak: İHA