Turizm Sektör Temsilcileri, Gençlerin Istihdami Için SIA'da Toplandi

Turizm alaninda faaliyet gösteren kamu, sivil toplum, akademi ve özel kuruluslardan temsilciler; TOURBINE Projesi çerçevesinde, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ve Konya Büyüksehir Belediyesi is birliginde kurulan Sosyal Inovasyon Ajansi (SIA) ev sahipliginde gerçeklestirilen “Turizmde Yenilikçilik Is Birligi Çalistayi”nda bir araya geldi.

Turizm Sektör Temsilcileri, Gençlerin Istihdami Için SIA'da Toplandi
Turizm alaninda faaliyet gösteren kamu, sivil toplum, akademi ve özel kuruluslardan temsilcilerin katilimiyla düzenlenen “Turizmde Yenilikçilik Is Birligi Çalistayi”nda, “Ne Egitimde Ne Istihdamda (NEET)” grubunda yer alan gençlerin turizm sektöründe sahip olmasi gereken beceriler üzerine odaklanildi. TOURBINE Projesi’nin gençler için turizm inovasyonu saglayarak katma deger üretecegi toplantida dile getirildi.

Gençlerin kültürel öneme sahip yerlerde deneyimlerini güçlendirerek turizm sektöründe istihdamina yönelik ihtiyaç duyulan beceriler ve becerilere yönelik gerçeklestirilecek faaliyetlerin ele alindigi programda sektör temsilcileri, sehir ve turizm üzerine de yol haritasi saglayacak önemli fikirler paylasti.
Kaynak: İHA