GASMEK Kuzeysehir'de Hizmet Vermeye Hazirlaniyor

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi tarafindan Kuzeysehir’de yeni bir GASMEK’in daha insasina baslandi.

GASMEK Kuzeysehir'de Hizmet Vermeye Hazirlaniyor
Gerek mesleki gerekse de örgün egitimine yönelik eksigi kapatmak üzerine birçok vatandasin gelecek planina destek olan GASMEK’ler, Sehitkamil ilçesinde bagli Kuzeysehir için de hizmet vermeye hazirlaniyor.

Bu olusumda sanat ve meslek egitimine yönelik 13 atölye, 11 derslik, YKS-LGS hazirlik kurslari ve 3-6 yas oyun odasinin tasarlandigi merkezde, ayrica 30 kisi kapasiteli kütüphane, 100 kisilik konferans salonu, 200 kisilik kadin ve erkek taziye evi yer alacak.

6 yas grubu çocuklara yönelik 100 ögrenci kapasiteli 5’er derslikli ve 1 yemek salonundan olusan Mahalle Kresi’nin de (Anaokul) bulunacagi merkezde, çalisan annelere destek olunup, is hayatlarinda da yine daha verimli olmalarina ön ayak olunacak.

GASMEK Kuzeysehir Sanat ve Egitim Merkezi adiyla faaliyet gösterecek merkezde açilmasi planlanan kurslar arasinda; El Sanatlari Teknolojileri, Tekstil Atölyesi, Kisisel Gelisim, Türk Islam Sanatlari, Güzellik Ve Saç Bakim Hizmetleri, Robotik Kodlama, Bilisim Teknolojileri ve son olarak müzik ve gösteri sanatlari alaninda çesitli branslar bulunacak.
Kaynak: İHA