MHP 54 Yil Sonra Bolu'dan 1 Vekil Çikardi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Bolu’da 54 yil sonra ilk kez milletvekili çikardi. 50 bin 726 oy alan MHP Milletvekili Ismail Akgül adliyeye giderek mazbatasini aldi.

MHP 54 Yil Sonra Bolu'dan 1 Vekil Çikardi
1969 yilinda kurulan ve Bolu’da 54 yildir milletvekili çikaramayan MHP, 28. dönem milletvekilligi seçimlerinde basariya imza atti. Bolu’da seçim sonuçlarina göre 50 bin 726 oy alan MHP, bir vekil çikarmayi basardi. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde milletvekili seçilen MHP’nin 1. sira adayi Ismail Akgül mazbatasini aldi.

“Bizim Ismail olarak sahip çiktiniz”

Bolu Adliyesi’nde Il Seçim Kurulu Baskani Zafer Koç’tan mazbatasini aldiktan sonra açiklamada bulunan Akgül, “Bizim için gurur verici bir olay oldu. Basta tüm Bolulu hemserilerimizin ‘Bizim Ismail’ olarak sahip çiktiklarindan dolayi Il, Merkez Ilçe, Ülkü Ocaklari baskanlarimiza, il yöneticilerimize, ilçe baskanlarimiza, Kadin Kollari baskanlarimiza ve degerli esim, annem, babam, ailem ve hep birlik-beraberlik içinde olmanin, bu beraberligin de meyvesini almanin onuru ve gururu içerisindeyiz. Rabbim ‘Bizim Ismail’ olarak ayni samimiyetle, ayni iman ve itikatla memleketimize hizmet etmeyi nasip eylesin. Dün neysek, bizde bugün ayniyiz. Hayatimizda tek degisen omzumuza binen, memleketimizin omzumuza binen yüküdür. Milletimizin bize vermis oldugu yetkiyle insallah bu samimiyetimizle memlekete hayirli isler yapmak üzere, zaten gönüllü olarak bu memlekete hizmet ediyorduk. Simdi bir yetkiyle hizmet etmenin onuru ve gururu içinde çalismalarimiza devam edecegiz” dedi.



“Milletin derdi bizim derdimiz”

Görevi sirasinda Bolu için hizmet edecegini belirten Milletvekili Akgül, “Mazbatamizi aldik. Siz degerli basin mensuplarimiza da seçim öncesin diger STK’larda görev yaptigim süre zarfinda, hem adaylik süresinde hem seçim sonrasinda da vermis oldugunuz desteklerden dolayi sükranlarimi sunarim. Bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içinde sizlerin de gördügü eksikleri bize iletmeniz vesilesiyle vatandastan aldiginiz sorunlari bizlere ileterek hep beraber Bolu için ne yapabiliriz? Bolu için nasil dertlenebiliriz? Milletin derdi bizim derdimiz olsun diyerek yola çiktik. Rabbimde muzaffer edecektir insallah” dedi.

Kaynak: İHA