Izmir'deki Babaanne Cinayetinde 2 Çocuk Tutuklandi

Izmir’in Selçuk ilçesinde babaannesini öldürmekten gözaltina alinan 15 yasindaki çocuk ve arkadasi tutuklandi. Olayin babaannenin torunu ile diger çocugun arkadaslik kurmasini istemedigi için gerçeklestigi öne sürüldü.

Izmir'deki Babaanne Cinayetinde 2 Çocuk Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre olay, Atatürk Mahallesi Kubilay Caddesi’nde yasandi. Ilçede yasayan 15 yasindaki E.Ç., iddialara göre arkadasi M.M.T. (15) ile birlikte babaannesi Sevim Çetin’in (58) evine gitti. Aralarinda çikan tartisma sonucu E.Ç., arkadasinin da yardimiyla babaannesine eline geçirdikleri çapa ile vurmaya basladi.

Yasli kadin, aldigi darbelerle olay yerinde yasamini yitirdi. Talihsiz kadinin cenazesi, yapilan incelemenin ardindan morga kaldirildi. Polis tarafindan yakalanan E.Ç. ve ayni yastaki arkadasi M.M.T., gözaltina alinarak emniyete götürüldü.

Arkadaslik kurmasini istememis

Olay günü E.Ç.’nin arkadasi M.M.T.’nin sehir disindan Izmir’e geldigi ögrenildi. Babaanne Sevim Çetin’in torunu E.Ç.’nin M.M.T. ile arkadaslik yapmasini istemedigi ve bu nedenle öldürüldügü öne sürüldü. E.Ç. ve M.M.T., emniyetteki islemlerin ardindan sevk edildikleri hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA