Siirt Valisi Hacibektasoglu Talimat Verdi, Kentte Asfaltlanmayan Yer Kalmayacak

Siirt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, kent genelinde bu yil 40 bin ton asfalt kullanarak, bozuk ve yeni açilacak yollari daha modern hale getirmek için asfaltlama çalismalarina devam ediyor.

Siirt Valisi Hacibektasoglu Talimat Verdi, Kentte Asfaltlanmayan Yer Kalmayacak
Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu’nun talimatlariyla Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, sehir merkezindeki cadde ve sokaklarda zamanla yipranmis hasarli yollari sicak asfalt ile yenileme çalismalarina devam ediyor. Bu çerçevede kent genelinde 40 bin ton sicak asfalt kullanilacagi belirtildi. Asfalt çalismalarini yogunlastiran Siirt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, kent merkezinde ana arterler, ara sokaklarda ve yeni imara açilan yollarda sicak asfalt ve yol yapim çalismalarina devam ediyor.

Belediye ekipleri, asfalt çalismalarina Kooperatif Mahallesi Nihat Aykut Caddesi, Siirt Park arkasi ve Bahçelievler Mahallesi Ihsan Tan Bulvari’ndan baslayip sirasiyla belirlenen noktalarda devam ediyor. Asfalt çalismalarinin belirlenen plan ve program dahilinde diger mahalle ve caddelerde de araliksiz devam edecegi ifade edildi.
Kaynak: İHA