Munzur'da Kaybolan 3 Genci Arama Çalismalari Sürüyor

Tunceli’de içinde bulunduklari otomobilin Munzur çayina düsmesi sonucu kaybolan 3 genci arama çalismalarina devam ediliyor. Çalismalarda dün, gençlerin içinde bulundugu otomobil sudan çikarilmis ancak gençlere ait herhangi bir ize rastlanmamisti.

Munzur'da Kaybolan 3 Genci Arama Çalismalari Sürüyor
Diyarbakir’dan Tunceli’ye gezmek için gelen Azat Demiral (21), Mehmet Can Demiral (22) ve Baran Aslan Tas’in (22) bulundugu otomobil, 21 Nisan günü Ovacik karayolunun 40. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Munzur çayina uçmustu. Kazanin ardindan baslatilan arama çalismalari binin üzerinde kisiyle 55 kilometrelik alanda devam ediyor. Çalismalarda, helikopter, IHA, su alti arama robotu, dron ile botlar kullanilirken uygun yerlerde de dalislar gerçeklestiriliyor. Uzunçayir baraj gölünde botlarla yüzey aramasinin yani sira çok sayida ekibin katilimiyla Munzur çayi boyunca kiyi taramalari gerçeklestiriliyor. Çalismalarda su ana kadar, kaybolan gençlere ait herhangi bir ize rastlanmadigi belirtildi.

Çalismalarda dün, gençlerin içinde bulundugu otomobil sudan çikarilmis ancak gençlere ait herhangi bir ize rastlanmamisti.
Kaynak: İHA