Küçükoglu Açiklamasi 'Türkiye'nin En Iddiali Seçim Çalismasini Yapiyoruz'

14 Mayis seçimleri için geri sayim devam ederken, AK Parti Erzurum Il Teskilati ve Seçim Koordinasyon Merkezi’nin programlarina uyarak çalismalarini sürdüren milletvekili adaylari, belediye baskanlari, ilçe baskanlari, ana kademe, kadin ve gençlik kollari ve ilçe yönetimleri adeta rekor çalismaya imza atmaya hazirlaniyor.

Küçükoglu Açiklamasi 'Türkiye'nin En Iddiali Seçim Çalismasini Yapiyoruz'
30 Nisan itibariyle hedeflenenin üzerinde çalisma yaptiklarini anlatan AK Parti Erzurum Il Baskani Av. Ibrahim Küçükoglu, özellikle milletvekili adaylarinin performansindan duyduklari memnuniyeti dile getirdi. Henüz seçimlere 14 gün kala Ankara’dan gelen katilimcilarda dâhil 300 ilçe ziyareti yapildigini söyleyen Küçükoglu, “Erzurum’un 20 ilçe ve merkezde toplam 42 adet Seçim Koordinasyon Merkezi ve irtibat bürolarimiz bulunuyor. Bu merkezlerimiz araciligi ile il, ilçe teskilatlarimiz, belediye baskanlarimiz, kadin kollari ve gençlik kollari baskanliklarimiz çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Su ana kadar 2500’ün üzerinde program hazirlandi ve hiçbir aksilik yasanmadan bu programlara riayet edilip seçmen taramalarimiz yapilmistir. Türkiye’deki teskilatlar içerisinde en iddiali seçim çalismasini yürüttügümüzü söyleyebilirim. En az bu çalisma kadar tüm programlarimizi seçim yasaklarina kadar tamamlamis olacagiz. Rekor çalismalarimizin meyvesini 14 Mayis seçimlerinde fazlasiyla alacagimiza inaniyorum” diye konustu.

Erzurum mitingi hazirligi devam ediyor

Öte yandan Erzurum Il Teskilatinda 5 Mayis tarihinde Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in katilacagi Erzurum Mitingi hazirliklari araliksiz devam ediyor. Teskilatlarda hummali bir çalisma oldugu görülürken Il Baskani Av. Ibrahim Küçükoglu, en ufak bir aksilik olmamasi için en ince detayina varincaya kadar hazirliklari bizzat denetliyor. Olimpiyat Millet Bahçesi karsisindaki Yeni Miting alaninda yapilacak olan 5 Mayis mitingine yogun katilim bekleniyor. Il Baskani Av. Küçükoglu yaptigi açiklamada, Cumhurbaskani Erdogan’in Erzurum’a verdigi degerin göstergesi olarak 5 Mayis tarihinde Erzurum halkinin da Cumhurbaskani Erdogan’i bagrina basacagini söyledi.

Küçükoglu, “Erzurum halkinin teveccühü geçmis yillardan da daha fazla etkisini gösteriyor. Çünkü halkimiz bu seçimin önemini daha iyi anlamis durumda. Yüzbinleri asan kalabaliklari eminim ki görecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA