Fotografçilar En Güzel Çiçek Açan Kirazi Çekmek Için Birbirleri Ile Yaristi

Kirazi ile ünlü Afyonkarahisar’in Sultandagi ilçesinde 4. Kiraz Çiçegi Foto Safari etkinligi yaklasik 50 fotografçinin katilimi ile gerçeklestirildi. Etkinlikte 50’ye yakin profesyonel ve amatör fotografçi en güzel kiraz çiçegini çekmek için adeta bir birleri ile yaristi.

Fotografçilar En Güzel Çiçek Açan Kirazi Çekmek Için Birbirleri Ile Yaristi
Afyonkarahisar Valiligi, Sultandagi Kaymakamligi, Il Kültür ve Turizm Müdürlügü, Il Tarim ve Orman Müdürlügü ve belediyesi tarafindan bu yil dördüncüsü yapilan etkinlikte Yesilçiftlik beldesindeki kiraz bahçelerinde fotografçilar, yöresel kiyafet giyen modellerle hünerlerini sergileyip çiçek açan kirazlarin essiz güzelligini fotografladi Çekimlerde at arabasi, motosiklet gibi araçlardan dekor olarak yararlanildi.

Etkinlikle ilgili açiklamalarda bulunan Sultandagi Kaymakami Murat Demirbilek, “Kirazin anavataninda kirazi tanitmak için Türkiye genelinden yaklasik 50 fotograf sanatçisini misafir ettik. Hem kiraz çiçeginin güzelligini yansitiyoruz hem de ilçemizin tanitimina katki sunmaya çalisiyoruz. Kiraz ilçemizin ekonomik degeri en yüksek tarim ürünü bu yüzden etkinlikle birlikte o farkindaligi olusturmayi amaçliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA