Acipayam'a Kazandirilacak Dev Eserlerde Geri Sayim Basladi

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Acipayam ilçesine kazandiracaklari Acipayam Gençlik ve Kültür Merkezi ve Acipayam Kapali Spor Salonu insaatinda incelemede bulundu. Projelerin sona yaklastigini kaydeden Baskan Osman Zolan, “Acipayam hak ettigi hizmetlere kavusuyor” dedi.

Acipayam'a Kazandirilacak Dev Eserlerde Geri Sayim Basladi


Denizli Büyüksehir Belediyesi, Acipayam ilçesine kazandirilacak Acipayam Gençlik ve Kültür Merkezi ve Acipayam Kapali Spor Salonu insasi tüm hiziyla sürüyor. Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ilçenin sosyal ve kültürel hayatina yeni bir nefes getirecek tesislerde incelemede bulundu. Baskan Osman Zolan’a Acipayam Kaymakami Mustafa Gürbüz ve beraberindekiler eslik etti.

Acipayam’in hak ettigi bir hizmetti

Baskan Osman Zolan ise, Acipayam ilçesinin her geçen gün daha da büyüyerek sehirlestigini ve parmakla gösterilen bir kent haline geldigini söyledi.

Bunlarin yaninda ilçede daha yapilmasi gerekenlerin de olduguna deginen Baskan Zolan, “Birincisi depremde hasar gören kapali spor salonunun yeniden insasiydi. Gençlik ve Spor Bakanligimiz, Büyüksehir Belediyemiz ve hep beraber kapali spor salonunun insaatini baslattik. Su anda sona gelinmis durumda. Yerinde inceledim, gerçekten çok güzel, Acipayam’imiza yakismis. Gençlerimiz burada insallah gelecege daha iyi hazirlanacak” dedi.

Bir diger eserin Acipayam’in en büyük ihtiyaçlarindan biri olan Gençlik ve Kültür Merkezi oldugunu, ilçenin bu yapinin büyük bir eksikligini hissettigini anlatan Baskan Zolan, her iki tesisin kisa süre içerisinde tamamlanarak hizmete alinacagini kaydederek, Acipayam’in hak ettigi hizmetlere kavusacagini söyledi.



“Tüm ilçelerimize ayni anlayisla hizmet ediyoruz”

Acipayam Gençlik ve Kültür Merkezi’ni de Büyüksehir Belediyesi, Acipayam Belediyesi ve Bakanligin destegi ile yaptiklarini anlatan Baskan Zolan, söyle konustu: “Biz, ‘Denizli’mizde ne varsa ilçelerimizde de aynisi olacak’ dedik. Denizli’mize muhtesem bir kongre ve kültür merkezi yapmistik. Simdi de Acipayam’imiza ayni sekilde gençlik ve kültür merkezi insa ediyoruz. Acipayam’imiza ne kadar hizmet etsek azdir. Tüm ilçelerimize ayni anlayisla hizmet ediyoruz. Özellikle gençlerimize yönelik yapmis oldugumuz bu projeler gelecegimize daha da güvenle bakmamizi saglayacak. Ben simdiden Acipayam’imiza hayirli ve ugurlu olmasini temenni ediyorum. Bizlerden destegini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhurbaskanimiz Recep Tayip Erdogan’a bir kez daha tesekkür eder sükranlarimi sunarim.”
Kaynak: İHA