Siirt'te 85 Yasindaki Kadinin Oy Kullanmasi Için Ambulans Seferber Oldu

Siirt’te 85 yasindaki Kerime Nas, ambulansla sandik basina götürüldü.

Siirt'te 85 Yasindaki Kadinin Oy Kullanmasi Için Ambulans Seferber Oldu
Cumhurbaskani ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme islemi Türkiye genelinde oldugu gibi Siirt’te de saat 08.00 itibariyla basladi.

Siirt merkezde ikamet eden 85 yasindaki Kerime Nas, yürümekte zorlandigi için ambulans yardimiyla gittigi Siirt Lisesi’nde oy kullandi. Cumhurbaskanligi ve milletvekili seçimlerinin ülkeye ve Siirt’e hayirli olmasini dileyen Kerime Nas, ayaklarindaki rahatsizlik nedeniyle yürüyemedigini ve ambulans yardimiyla oy kullanmaya geldigini söyledi.

Nas, “Sag olsunlar gelip beni ambulansla aldilar. Oyumu kullandim. Allah hayirlisini nasip etsin. Her seyin hayirlisi olsun. Allah devletimize zeval vermesin. Adim Kerime Nas, 85 yasindayim. Yasimdan dolayi ayaklarimin üstünde duramiyorum. Yine de geldim seçime. Hayirlisi olsun” dedi.

Siirt’te 112 Acil Saglik ekipleri, sandik basina gidemeyecek durumda olan ve yürümekte zorluk çeken hastalari alarak oy verecekleri sandiklara tasidi. Bu uygulamadan duyduklari memnuniyeti dile getiren vatandaslar, yetkililere tesekkür etti.
Kaynak: İHA