Bahçeli Açiklamasi 'Kiliçdaroglu'na Verilecek Her Oy Bölünmeye Davet, Küresel Emperyalizme Hizmettir'

Isparta’da "Aziz Milletim Sira Sende" temasiyla 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet meydaninda vatandaslara seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli, " Kiliçdaroglu’na verilecek her oy Mehmetlerimize sikilmis kursundur. Kiliçdaroglu’na verilecek her oy bölünmeye davet, küresel emperyalizme hizmettir " dedi.

Bahçeli Açiklamasi 'Kiliçdaroglu'na Verilecek Her Oy Bölünmeye Davet, Küresel Emperyalizme Hizmettir'
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli "Aziz Milletim Sira Sende" temasiyla Isparta 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet meydaninda vatandaslara seslendi. 28.dönem Cumhurbaskanligi ve Milletvekilligi seçimlerinin yarin yapilacagina ve ayni zamanda “Anneler Günü” olmasini vurgulayan Devlet Bahçeli “Allah nasip ederse Türkiye’nin tarihini yarin yapacagiz. Sehit analarimizi hürmetle selamliyor, yalniz ve çaresiz olmadiklarini paylasiyorum. Cennet annelerin ayaginin altindadir, ancak Cumhurbaskani adayi Kiliçdaroglu bunun bile farkinda degildir. Analarimizi aglatanlarla kol kola, yanak yanagadir. Çocuklarimizi yetim birakan teröristlerle emel ve hedef birlikteligi içindedir. Kiliçdaroglu’na verilecek her oy Mehmetlerimize sikilmis kursundur. Kiliçdaroglu’na verilecek her oy bölünmeye davet, küresel emperyalizme hizmettir. Kiliçdaroglu’na ve zillet partilerine verilecek her oy istikrarimizi dinamitlemek, istiklalimizi kundaklamak, istikbalimizi kurutmaktir. Vicdani, kalbi ve vatan sevgisi olan hiçbir vatandasim bu vebale ortak olamaz, olmamalidir. Inaniyorum ki, annelerimiz yarin evlatlarinin gelecegine sahip çikacaktir. Emzikli bebeklere kursun sikan hainleri mahvi perisan edeceklerdir” dedi.



“PKK’nin elebaslari teker teker Kiliçdaroglu’na destek açiklamasi yapiyorlar”

Konusmalarin CHP Genel Baskani ve Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu’nu elestiren Bahçeli “Cumhurun zaferi ufukta göründükçe iç ve dis isgal cephesinin nefret salgini yayiliyor, yayginlasiyor. Kandil’e yuvalanmis PKK’nin elebaslari teker teker Kiliçdaroglu’na destek açiklamasi yapiyorlar. Güçlendirilmis Parlamenter Sistem vaadiyle Türkiye’nin önü kesilmek isteniyor. Kiliçdaroglu’nun Türkiye’yi yönetecek ne bilgisi, ne de kültürü vardir. Dünyanin agirlasan meselelerini kavrayacak akil ve sezgiden mahrumdur. Türkiye’nin bölgesinde ve küresel alanda sözü dinlenen ülke olmasini hazmedemiyorlar. Sogan diyorlar, yapilan köprülere karsi çikiyorlar. Patates diyorlar, yollara, tünellere, demir yollarina, barajlara, hava limanlarina, uzaya firlatilan uydulara, denize indirilen uçak gemisine, gökyüzünde süzülen milli muharip savas uçaklarina itiraz edip kara çaliyorlar. YPG elebasi IHA’dan, SIHA’dan sikâyet ediyor, ayni tutumu CHP, IYI Parti ve diger zillet partileri de sahipleniyor. Biz Türk milletine hizmetkârliktan seref duyuyoruz, CHP’liler ABD’yi nasil tatmin ve memnun edeceklerini düsünüyorlar. Bunlar gayri milli bataklikta debeleniyorlar. Bunlar milli iradenin üzerinde sisli bir iradenin hayalini kuruyorlar. Emperyalizmin arkasina saklanip Türkiye’yi tasliyorlar. Zalimlerin tetikçiliginden medet umuyorlar” dedi.



“Türk milletini geçemezler”

Millet Ittifakini terör örgütlerini aklamak ve zulmü alkislamakla suçlayan MHP Lideri Bahçeli “Güya demokrasiyi överek Türk milletinin özlem ve hedeflerini karaliyorlar, terör örgütlerini arkaliyorlar, zulmü alkisliyorlar, zilleti akliyorlar, melaneti allayip pulluyorlar. Maalesef emperyalizm hesabina çalisan bir muhalefet anlayisinin ülkemizde bulunuyor olmasi utanç vericidir, korkunç bir ilkelliktir. Türkiye’de iktidarin yolu yabanci baskentlerden geçmez, geçemez, geçmeyecektir. Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir. Zillet ittifakinin siyaseti sömürgelesmis bir siyasettir. Zillet ittifakinin siyaseti teslimiyetçiligin lobi faaliyetidir. Bunlardan hayir gelmez. Çünkü zilletin sonu yoktur. Kiliçdaroglu ne yapsa nafiledir; IP’çiler, Deva’cilar, Serokçular, oncular buncular, bilumum sol ve bölücü mihraklar neyle ugrassa beyhudedir, Türk milletini geçemezler, Türkiye’yi yenemezler, Isparta’yi geçemezler. Yüzyilin en parlak yönetim reformu olan, kuvvetler ayrimini netlestiren, Türkiye’nin gücüne güç katan Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi’ni kötülemeleri de beyhudedir. Türk milleti 952 yildir Anadolu cografyasini yurt tutmustur. Yaklasik 9,5 asirdir bu aziz vatan cografyasini evi, hanesi, ocagi ve namusu bellemistir. Fetihlerle sevinmis, bozgunlarla üzülmüstür. Bir olmus, iri olmus ve diri olmustur” seklinde konustu.



“Terörist Demirtas ne diyorsa Kiliçdaroglu aynisini tekrarlamaktadir”

MHP Lideri Bahçeli, Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu’nun etnik ve mezhep tahrikçiligine saptigini vurgulayarak” Demisti ki: “Milyonlarca Kürt’e terörist muamelesi yapiliyor. Peki Terörist Demirtas ne demisti: “Kürtler potansiyel terörist muamelesi görüyor. HDP’li Pervin Buldan neyi söylemisti: “Halki terörist görüyorlar.” Terörizmin Kürt kökenli kardeslerimle iliskilendirilmesi hakarettir, hiyanettir. Su hususun önemle ve özellikle bilinmesini isterim ki, Kürt kökenli kardeslerimle bölücü terör örgütü PKK’nin en küçük bag ve baglantisi yoktur. Kürt kökenli kardeslerim Türk milletinin serefli mensuplaridir. Zillet ittifaki paydasinda bulusan partilerin hepsinin agzi PKK agzidir. Terörist Demirtas ne diyorsa Kiliçdaroglu aynisini tekrarlamaktadir. HDP’li Buldan neyi söylüyorsa IYI Parti Baskani onu iddia etmektedir. Bunlar menfur emel birligi içindedir. Bunlar küresel emperyalizmin dayatmalarina boyun egmislerdir. Alçak hedef sahipleri aklini basina alsin, Türk ile Kürt kardestir, bölücü ve sifreli mesajlarla ayirmak isteyenler millet düsmanidir. Bin yillik kardeslik hukukumuz üzerinde hesap yapanlara müsamaha gösteremeyiz. Fitneden nemalanan zillet partilerine hos görüyle bakmayiz, bakamayiz. Kandil’e yuvalanmis PKK terör örgütünün ele baslari Kiliçdaroglu’na aleni destek açiklamasi yapiyor. Biri susuyor, digeri konusuyor. Biri duruyor, digeri basliyor. Türkiye’den ve Türk milletinden intikam almak için firsat kollayan ne kadar Türk düsmani varsa ayni kuyrukta siraya giriyor. Sayin Kiliçdaroglu Isparta sana inanmayacak, milletimiz sana asla itibar etmeyecek. 14 Mayis’tan sonra kalan ömrünü geçirmek için gidecegin tek yer de evindeki mutfagin olacak. Zillet ittifaki Imrali canisinin, FETÖ’nün, PKK’nin, Firavun’un, müstevlilerin, sömürgecilerin yanindadir, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur Ittifaki Isparta’nin safindadir” açiklamalarinda bulundu.

Konusmalarinin ardindan Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskanligi tarafindan Devlet Bahçeli’ye özel olarak dokutulan üç bayrak motifli Türk Bayragi halisi hediye edildi.
Kaynak: İHA