Yalova Küçük Otobüsçüler Kooperatifi'ne Müjde

Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk, S.S. 203 No’lu Yalova Küçük Otobüsçüler Kooperatifi üyeleri ve soför esnafi ile düzenlenen kahvaltili programda bir araya geldi. Düzenlenen programda konusan Baskan Tutuk, AK Parti Milletvekilleri ve meclis üyelerinin de gayretleriyle bir sorunun daha geride birakildigini ifade etti.

Yalova Küçük Otobüsçüler Kooperatifi'ne Müjde
Uygulama Oteli’nde düzenlenen programa Baskan Mustafa Tutuk’un yani sira AK Parti Yalova milletvekilleri Ahmet Büyükgümüs ve Meliha Akyol ile adayi Erhan Dede de katildi.

Yalova merkeze bagli olarak faaliyet gösteren ve Orhangazi-Iznik-Yenisehir ile Yalova-Karamürsel arasinda çalisan 203 no’lu Kooperatifin bu hatlar içerisinde dönüsümlü çalisma talebi Baskan Tutuk’un ve milletvekillerinin gayretleri ile Il Trafik Komisyonu Kararina istinaden uygun bulundu. Bu çerçevede Baskan Mustafa Tutuk, Milletvekili adaylari ve kooperatif temsilcileri ile kahvaltida bulusarak esnafa müjdeyi verdi.

Yalova’yi hak ettigi yere getirmek için çalistiklarini söyleyen Tutuk, söyle konustu:

“Sorunlarin çözümü için yaptigimiz çalismalari, kat ettigimiz yolu bizler gibi hemsehrilerimizde görüyor, biliyor. Birçok kronik sorunun çözümünü sagladik. 3 yildir süren 203 no’lu kooperatifin sorununu da nasil çözecegimize iliskin istisarelerde bulunduk. Bütün yetkililerimizle; valimizle, milletvekillerimizle, il trafik komisyonumuzla sürekli görüsmeler yaptik. Sonunda bu sorunu çözdügümüzü de düsünüyorum. Orhangazi, Iznik, Yenisehir hatti çalisirken bir bölümü de Karamürsel’e çalisiyordu. Dönüsümlü çalisma için il trafik komisyonundan olumlu karari çikarttik. Dönüsümlü olarak kooperatifimiz artik her yere çalisabilecek. Hayirli, ugurlu olsun.”

Programin sonunda kooperatif üyeleri de düzenlenen programda söz alarak memnuniyetlerini dile getirip Baskan Tutuk’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA