(ÖZEL) Afyonlu 'Neron' Az Kalsin Kendisini De Yakiyordu

Afyonkarahisar’da bir sahsin, kundakladigi araci yakarken alevlerin arasinda kaldigi anlar saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi. Olayin ardindan kundakçinin yaralanip yaralanmadigi ise belirsizligini koruyor.

(ÖZEL) Afyonlu 'Neron' Az Kalsin Kendisini De Yakiyordu
Olay, Kanlica mahallesindeki TOKI konutlarinda sabaha karsi meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, konutlarda oturan Hasan A.’nin 06 DCK 774 plakali hafif ticari araci sabaha karsi kundaklama sonucu yakalandi. Araçta çikan yangini gören çevre sakinlerinin itfaiye haber vermesi üzerine bölgeye gelen ekipler hizli bir sekilde yangina müdahale ederek söndürdü. Yangi sonrasi araç kullanilamaz hale gelirken, olay ani ise saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi.

Görüntülerde iki kisinin kaldirimdan yürüyerek olay yerine geldigi ardinda birisinin gözcülük yapip bir digerinin ise park halindeki araçlarin yanina gelip daha sonra Hasan A.’nin aracinin üzerine yanici bir madde döktükten sonra çakmagi çaktigi gülüyor. Olayda kundakçi çakmagi çaktiktan sonra ise adeta gece gündüze dönerken, parlama esnasinda ise kundakçinin da alevlerin arasinda kaldigi gözlendi. Kundakçinin daha sonra kendisine gözcülük yapan sahislar birlikte kaçtiklari görülürken, olayin hemen ardindan polis tarafindan inceleme baslatildi. Polis kundakçi ve ona gözcülük yapan sahsi yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA