Doga Park Mesire Alani Ve Bisiklet Yolu Osmaniyelilerin Ugrak Yeri Oldu

Osmaniye Belediyesi tarafindan, Kentsel Estetik ve Gelisim Projesi (OKEP) çerçevede, 54 bin metrekare alanda yapimi tamamlanan Karaçay Doga Park Mesire Alani ve Bisiklet Yolu, vatandaslarin ugrak yeri haline geldi.

Doga Park Mesire Alani Ve Bisiklet Yolu Osmaniyelilerin Ugrak Yeri Oldu
Osmaniye Belediyesi, Karaçay nehrinin muhtesem estetik görüntüsü ve bölgenin temiz havasiyla çok uygun bir noktada olan alana, Kentsel Estetik ve Gelisim Projesi çerçevede Doga Park Mesire Alani ve Bisiklet Yolu projesini baslatti. Bu çerçevede, 54 bin metrekare alanda projelendirilen çalisma, kisa sürede tamamlanarak Osmaniyelilerin hizmetine sunuldu. Oturma guruplari, su ve tuvalet gibi hizmet alanlarinin bulundugu park, vatandaslarin kisa sürede en çok ugradiklari mekan haline geldi. Is çikislarinda ve hafta sonlarinda çocuklari ile birlikte mesire alanina gelen aileler, sosyal alanda güzel vakit geçirerek günün yorgunlugunu atmanin imkanini buluyorlar. Yapilan hizmetten duyduklari memnuniyeti ifade eden vatandaslar, bölgenin dogal güzelligi ve temiz havasinin yani sira, yapilan park çalismasi ile essiz bir görünüme kavustugunu belirlettiler. Vatandaslar, kazandirilan hizmetten dolayi Belediye Baskani Kadir Kara ve çalisanlarina tesekkürlerini ilettiler.

Belediye Baskani Kadir Kara ise çocuklarin ve ailelerinin güzel vakit geçirebilecekleri Karaçay Doga Park Mesire Alani ve Bisiklet Yolunun hayirli ve ugurlu olmasini dileyerek, Osmaniye’de sosyal alanlarin arttirilmasi için Kentsel Estetik ve Gelisim Projesi çerçevesinde çalismalarin sürdürüldügünü sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA