STSO Heyeti, OSB'deki Yatirimlari Yerinde Inceledi
Siirt Ticaret ve Sanayi (STSO) Baskani Güven Kuzu ve beraberindeki heyet, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) üretim yapan firmalari ziyaret etti.

Kuzu Yapi Insaat Madencilik Turizm Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Sirketi tarafindan Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Kuzu Çivi ve Çelik Hasir fabrikasinda da incelemelerde bulunan TSO heyeti, fabrikanin yönetim kurulu baskani Orhan Kuzu’dan çalismalar hakkinda bilgi aldi.
Kuzu, Çivi’nin ardindan iç piyasaya üretim yapan Endüstriyel (Kimyasal) yatirimcilardan Fayans Yapistirici fabrikasi Botan Yapi ziyaret edildi. Ziyaretlerde yatirimci firma yetkilileriyle karsilikli yapilabilecek isbirlikleri ve projeler konusunda istisarelerde bulunuldu.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Güven Kuzu, beraberindeki TSO Baskanvekili Fuat Özgür Çalapkulu, baskan yardimcisi Kadir Demirhan, OSB Müdürü Habib Öner ve TSO yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Dünyaca ünlü BIG markalari üretip yurt disina ihracat eden ve ilk etapta 270 kisiyi istihdam eden Maviyel Lamino Ambalaj Siirt Girisim Tekstil Fabrikasi’ni ziyaret etti, çalismalar hakkinda bilgi aldi.
TSO Baskani Kuzu ve beraberindeki heyetin OSB’deki yatirim inceleme ve istisare ziyaretleri Çelik Beton üretimi yapan Dogu Prefabrik tesisi ziyaret ile son buldu.
