Osmangazi'de Engelliler Haftasi'nda Engelsiz Bulusma

Osmangazi Belediyesi, 10-16 Mayis Engelliler Farkindalik Haftasi çerçevesinde Osmangazi Engelli Bakim Merkezi (OBAM) üyeleriyle ‘Ayni Bahçenin Farkli Çiçekleriyiz’ sergisi düzenledi.

Osmangazi'de Engelliler Haftasi'nda Engelsiz Bulusma
Parkur Bursa AVM’de gerçeklesen ‘Ayni Bahçenin Farkli Çiçekleriyiz’ sergisine; Osmangazi Belediye Baskan Yardimcisi Bülent Hamdi Cingil’in yani sira AK Parti Osmangazi Ilçe Yöneticileri, muhtarlar ile çok sayida vatandas katildi.

Toplumdaki herkesin birer engelli adayi olduguna dikkat çeken Baskan Yardimcisi Cingil, “Bizler, sosyal belediyecilik projelerimizin zirvesi olan BAREM ile engelli ve yasli hemsehrilerimizi sevgiyle kucakliyoruz. OBAM, ALBAM, huzurevi bölümlerinden olusan 500 kisi kapasitelik merkezimizle engelleri sevgiyle asiyoruz. Engelli kardeslerimizin sosyal hayata daha çok katilmalarini ve toplumsal farkindaligin arttirilmasini saglamak adina birçok program düzenliyoruz. Çünkü bizler inaniyoruz ki, sevgiyle kucaklanan ve egitim ile gelisimleri desteklenen üyelerimiz için hiçbir engel yoktur. Bunun bir örnegini bugün burada yasiyoruz. OBAM ile destekledigimiz hemsehrilerimizin yaptigi resim, seramik ve el islerinden olusan bu güzel sergiyi sizlerin begenisine sunuyoruz. Emegi geçen herkesi yürekten kutluyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan Osmangazi Belediye Baskan Yardimcisi Bülent Hamdi Cingil, katilimcilar ile birlikte resim, seramik ve el islerinin yer aldigi sergiyi inceledi. OBAM üyeleriyle tek tek sohbet eden Cingil, 10-16 Mayis Engelliler Farkindalik Haftasi dolayisiyla gelecek günlerde farkli etkinliklere imza atacaklarinin altini çizdi.
Kaynak: İHA