Köy Okullari Ablasi, Ögrencilere Oyuncak Dagitti

Istanbul’da ikamet eden Türkiye’nin ilk Best Model Türkiye Kraliçesi Sibel Tan Arikan, Siirt Eruh Yanikses Ilkokulunu ziyaret ederek ögrencilere çesitli oyuncak, pasta ve hediyeler dagitti.

Köy Okullari Ablasi, Ögrencilere Oyuncak Dagitti
Ögrenciler, okullara gelen Sibel Tan Arikan’i çiçeklerle karsiladi. Sibel Tan Arikan, ögrencilerle bir bir ilgilenerek sevgi gösterisinde bulundu. Düzenlenen etkinlikte konusan Arikan, bu etkinlikte kendisine maddi manevi destek verenlere tesekkür etti. Arikan, “Bazen diyorlar ya bir dilim pastanin ne önemi var. Küçücük bir pastanin çok önemi var çünkü biz su an merkezden çok uzak bir köydeyiz. Bu çocuklar her gün sehir çocugu gibi pasta yiyemiyorlar. Belki bu bir dilim pasta onlar için çok güzel bir ani olarak kalacak. Bir de sizlerle bir baglantisi olacak. Belki bu çocuklardan bir tanesinin egitimine el atacaksiniz. Ve onlarin hayatlarinda degisik bir kapi açacaksiniz. Bizim için en önemli kisiler bu yörelerde ögretmenlik yapan arkadaslardir. Bu yörenin çocuklari için hepimiz el ele verelim. Alt tarafi bir pasta deyip geçmeyelim destek olalim” dedi.

Düzenlenen etkinlige, Eruh Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Mehmet Bestas, Siirt Mehmet Akif Ersoy Ilkokulu Müdürü Ibrahim Tefrul, Eruh Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Siyament Aksu, 75. Yil MEV Ortaokulu Müdürü Sabahattin Tegin ve Eruh Meslek Yüksekokulu ögrencileri katildi.

Kaynak: İHA