Siirt Valisi Hacibektasoglu, Baykan'da Köy Okulunda Ögrencilerle Bir Araya Geldi

Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, köy okullari ziyaret programi çerçevesinde Baykan ilçesine bagli, Meselik, Ardiçdali, Gümüskas ve Dedebakir köyü ilkokullarini ziyaret ederek ögrencilerle görüstü.

Siirt Valisi Hacibektasoglu, Baykan'da Köy Okulunda Ögrencilerle Bir Araya Geldi
Ziyarette, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Emrullah Büyük, Baykan Kaymakami Emin Bagli, Il Milli Egitim Müdürü Deniz Edip, Il Özel Idare Genel Sekreter Yardimcisi Abdulmecit Ilhan ve köy muhtarlari yer aldi. Ziyaret edilen köy okullarinin dersliklerini gezerek ögrencilerle yakindan ilgilenen ve kendilerine çesitli hediyeler takdim eden Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, ögrencilerle sohbet etti, derslerine iyi çalismalari yönünde tavsiyelerde bulundu.

Köy okullarinda görevli ögretmenlerle de bir süre görüserek sohbet eden Siirt Valisi Osman Hacibektasoglu, görevlerinde basarilar diledi.

Meselik köyü sehitleri unutulmadi

Siirt Valisi Osman Hacibektasoglu ve beraberindekiler, 1992 yilinda bölücü terör örgütü tarafindan yapilan hain saldirida sehit olan kahraman güvenlik korucularinin kabirlerinin bulundugu köy mezarligini ziyaret etti.

Aziz sehitlerin ruhlari için yapilan duanin ardindan sehit yakinlari ve köy sakinleri ile bir araya gelen Siirt Valisi Hacibektasoglu, “Bölücü terör örgütünün 1992 yilinda gerçeklestirdigi bu hain saldirida sehadete yürüyen kahraman güvenlik korucularimizi rahmetle, minnetle aniyorum. Sehitlerimizin yakinlarina bir kez daha bassagligi ve sabir diliyorum. Bu bebek katilleri ile mücadelemiz, son terörist etkisiz olana kadar kararlilik ve inançla devam edecektir” dedi.

Daha sonra köy sakinleri ile sohbet eden Vali Hacibektasoglu, talep ve beklentilerini dinledi.
Kaynak: İHA