Kütahya'da 4 Hirsizlik Zanlisi 250 Saatlik Güvenlik Kamera Görüntüleri Incelenerek Yakalandi

Kütahya’da 3 ayri evden hirsizlik yapan 4 zanli 250 saatlik güvenlik kamera görüntüleri incelenerek yakalandi. 4 zanlidan 3’ü çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Kütahya'da 4 Hirsizlik Zanlisi 250 Saatlik Güvenlik Kamera Görüntüleri Incelenerek Yakalandi
Edinilen bilgiye göre, son 10 gün içerisinde Kütahya il merkezinde 3 farkli ikametten meydana gelen hirsizlik olaylari ile ilgili olarak Hirsizlik Büro Amirligi görevlilerinin yaptigi çalismalar ve 250 saatlik güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi sonucunda olaylara karistiklari tespit edilen, C.Ç.(19), M.G.(21), H.D.(21) ve N.K.(21) isimli sahislar olayda kullandiklari araç ve kaldiklari ikametlerde yakalandi. Sahislarin içerisinde bulundugu araçta ve sahislarin yapilan üst ve ev aramasinda, 2 adet çeyrek altin,1 adet kol saati ve 5 bin 800 TL ele geçirildi.

Gözaltina alinan sahislar Asayis Sube Müdürlügünde yapilan islemlerin ardindan adli mercilere sevk edildi. N.K isimli sahis adli kontrol ile serbest birakilirken, diger 3 süpheli çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Kaynak: İHA