Mehmet Sari Açiklamasi 'Amasya'da Yine Tarih Yazacagiz'

MHP Amasya milletvekili adayi Mehmet Sari, Amasya’da yine bir tarih yazacaklarina inandigini belirtti. 5 bin kadini iftar programinda misafir eden Mehmet Sari, “Parti ayrimi yapmadan sunu bilmenizi isterim ben MHP’nin milletvekili adayiyim lakin ben Amasya’nin adayi, hanimefendilerin adayiyim. Ayrim gayrim etmeksizin sizleri kucakliyorum” dedi.

Mehmet Sari Açiklamasi 'Amasya'da Yine Tarih Yazacagiz'
4 yillik Amasya belediye baskanligi süresince halkin gönlünde taht kuran Sari, “Bana neden bizi biraktin gidiyorsun?’ diyorlar. Ben sizi birakmiyorum sizlerle yeni bir yolculuga çikiyorum. Ankara’yi sizlerle titretecek ve Ankara’nin kalbine mührü sizlerle vuracagiz Allah’in izniyle 15 Mayis’ta sizlerin oylariyla milletvekili seçildigimizde hep beraber Ankara’da olacagiz. O otobüsün direksiyonuna beni oturtacaginiza eminim. Verdiginiz sözü, gördügüm sevgi selinden dolayi bir söz olarak kabul ediyorum” diye konustu.

Yaptigi hizmetlerin kat ve kat fazlasini Ankara’ya gittikten sonra da sürdürecegini vurgulayan Sari, “Sizlerin ve dualarinizin sayesinde, Allah’in izniyle bu sehir degisiyor, bu sehir güzellesiyor. Bu sehirde insanlar mutlu oluyor ve daha da olacaklar. Bundan sonra ki süreçte hizmeti ve Amasya’nin hakkini Ankara’dan getirecegiz insallah. Bu güne kadar söz verdigimiz her seyi yaptik. Yazi baglari, Karasenir, Kayabasi ve Hamamözü’ne götürdügümüz dogalgazin ardindan simdi sira Göynücek’e götürüyoruz. Bu sehirde dogalgazi olmayan hiçbir yer kalmayacak. Ankara’ya gittigimizde sehrimizi dünya kenti yapmak için elimizden gelen gayreti gösterecegiz. Bundan süpheniz olmasin” seklinde konustu.

Programa, Amasya Belediye Baskani Bayram Çelik, MHP Il Baskani Suayip Ak ve MHP 2. sira milletvekili adayi Mustafa Güçyetmez de katildi.

Kaynak: İHA