Istanbul'da Hirsizin Güldüren Kaçisi Kameraya Yansidi Açiklamasi Kasiyer Genç Arkasindan Bakakaldi

Kagithane’de bir tütüncüye giren 3 hirsiz, kasadaki gencin dikkatini dagitarak içeriden 2 bin 500 lira degerinde ürün çaldi. Sahislardan biri elektronik sigaranin önce fotografini çekti, ardindan çalip kaçti. Izleyenleri güldüren o ilginç anlar kameralara yansirken, is yeri sahibi Mikail Yusuf, "Komik bir alma sekli vardi, görüntüleri izledigimde ben de güldüm" dedi.

Istanbul'da Hirsizin Güldüren Kaçisi Kameraya Yansidi Açiklamasi Kasiyer Genç Arkasindan Bakakaldi
Olay, geçtigimiz hafta Cumartesi günü saat 15.00 siralarinda Kagithane Sultanselim Mahallesi’ndeki bir pasajda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pasajdaki bir tütüncüye giren 3 sahis, kasada duran gençle elektronik sigara ve tütün üzerine sohbet etmeye basladi.

Sahislardan biri raftaki ürünün fiyatini sorarken, diger ikisi de tütünleri incelemeye basladi.

Bir ara kapiya çikan iki sahsi gören suç ortaklari onlara dönüp, "Siz almiyor musunuz? Hadi gelin" diyerek içeriye çagirdi.

"Arada kaldim" deyip çaldigi sigarayla kosarak kaçti

Kasiyer gencin elektronik sigaralari tezgaha koymasi üzerine sahis, birini eline alarak cep telefonuyla fotografini çekti. Disariya çikin diger iki sahista nargilelerin fiyatini sorarak kasiyer gencin dikkatini dagitmaya çalisti. O esnada kasadaki sahis, "Arada kaldim simdi ya" diyerek sigaralara bakmaya devam ederken, digerlerinin gittigini görünce panik yapti. Tek basina kalan sahis, eline aldigi bir elektronik sigaraya bakarken bir anda alip kaçmaya basladi.

Görenleri güldüren kaçis kameralara saniye saniye yansirken, soke olan kasiyer genç ise sahsin arkasindan bakakaldi.

"Komik bir alma sekli vardi, izledigimde ben de güldüm"

Olayin ardindan genç kasiyer, durumu is yeri sahibi Mikail Yusuf’a bildirdi. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Yusuf, hirsizin kaçisini görünce sasirdi. Is yeri sahibinin hirsizlardan sikayetçi olmadigi ögrenildi. Olayla ilgili konusan is yeri sahibi Mikail Yusuf, "Hirsiz ilk basta buradaki elektronik sigaralara bakiyor. Bir müsteri daha var dükkanda, o yüzden bunlar disari çikiyor. Tekrardan ikinci sefer bir daha içeri giriyor. Ürünlere bakip begenmis gibi yapip tek tek ürünleri seçtikten sonra parasini verecekmis gibi yapip kaçiyor. Komik bir alma sekli vardi. Biz de ilk basta anlamadik, tekrar videoyu izledigimiz zaman çok komik bir an oldugunu gördük. Olayin oldugu esnada dükkanda yegenim vardi. O da çok sasirdi, o esnada sok olmus. Olayi ögrendikten sonra direkt kayitlari izledim, güpegündüz böyle bir hirsizlik mi olur, nasil oldu, nasil cesaret ettiler diye düsündüm. Daha sonra görüntüleri izledigim zaman ben de güldüm, ilk defa böyle bir hirsizlik olayi ile karsi karsiya kaldim. Bin 500 ile 2 bin 500 lira arasinda bir zararim var. Çok komik ve garip bir hirsizlik olayi. Hayatimda ilk defa yasiyorum, o yüzden sikayetçi olmadim" diye konustu.

Öte yandan, is yeri sahibinin hirsizlik olayiyla ilgili sikayette bulunmadigi ögrenildi.
Kaynak: İHA