Sinop Belediyesi'nden Borçlularina Yapilandirma Duyurusu

Sinop Belediyesi, vatandaslarin belediyeye olan vergi, ceza ve fatura borçlarini yapilandirarak pesin veya taksitle ödemek isteyenler için basvurularin 31 Mayis’a kadar alinacagini duyurdu.

Sinop Belediyesi'nden Borçlularina Yapilandirma Duyurusu
Sinop Belediyesi, bazi alacaklarin yeniden yapilandirilmasina iliskin kanunun Resmi Gazete’de yayimlanan yürürlüge girdigini, vatandaslarin belediyeye olan vergi, ceza ve fatura borçlarini yapilandirma islemlerinin Belediye Baskanligi binalari ile internet sitesi üzerinden yapildigini duyurdu.

Yapilan açiklamada, “31 Aralik 2022 tarihine kadar vadesi olan ve bu tarihten önce tahakkuk etmis emlak vergisi, ilan reklam vergisi, isyerlerine ait çevre temizlik vergisi, su borçlari, kira, idari para cezalari ve bunun gibi vergi borçlarinin pesin ya da taksitle ödenmek istenmesi halinde, basvuru sirasinda pesin ödeme veya 12, 18, 24, 36 ve 48 esit taksitte ödeme seçeneklerinden biri seçilebilecektir. Ilk taksit ise 30 Haziran 2023 tarihine kadar, kalan taksitleri de aylik dönemler halinde ödenebilecektir. Basvurular 31 Mayis 2023 tarihinde sona erecektir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA