Sehzadeler'de 28 Mahallenin Daha Ses Ve Güvenlik Sistemi Yenileniyor

Daha önce baslattigi çalisma ile ilçedeki 22 mahallenin ses ile güvenlik kamera sistemini yenileyen Sehzadeler Belediyesi, muhtarlardan gelen yogun talep üzerine çalismanin ikinci ayagini da baslatti.

Sehzadeler'de 28 Mahallenin Daha Ses Ve Güvenlik Sistemi Yenileniyor
Sehzadeler Belediyesi, mahallelerde büyük öneme sahip olan ses sistemi ve güvenlik kamerasi sistemini bakima aldi. Daha önce 22 mahallede yürütülen çalismalarda sistemler bakima alinirken, zaman içerinde kullanim disi kalan kameralar ise yenileri ile degistirildi. Çalisma muhtarlardan yogun ilgi gördü. Gelen yogun talep üzerine çalismanin ikinci ayagi da baslatildi.

Çalisma hakkinda bilgi veren Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, “Geçmis dönemlerde özellikle beldeden mahalleye geçen yerlesim yerlerimizde var olan anons ve güvenlik kamerasi sistemleri zaman içerisinde yipranmis, kimi noktalarda da tamamen kullanim disi kalmisti. Mahallelerimizi ziyaret ettigimizde mahalle muhtarlarimizin bizden bu konuda talebi vardi. Biz de bu talebe kayitsiz kalmadik. Önce 22 mahallemizde ses ve güvenlik kameralarina yönelik bakim çalismasi baslattik ve bozulan, kullanim disi kalanlari yeniledik. Yaptigimiz hizmet büyük takdir aldi ve diger mahallelerimizden de talep almaya basladi.

Muhtarlarimiz çalismanin kendi mahallelerinde de yapilmasini isteyince, bu taleplere duyarsiz kalmadik. Sehzadeler Belediyesi olarak 28 mahallemizde daha ses ve kamera sistemini yenileyecegiz. Güvenlik kameralarinin yerlerinin tespit ve yapimi sirasinda Jandarmamizla da is birligi içerisinde yürütülen çalismalar basladi ve Selimsahlar, Karaagaçli, Yeniköy, Çerkezmahmudiye, Yeniharmandali, Tülkisüleymaniye, Kazim Karabekir ve Çavusoglu mahallelerimizde tamamlandi. Program dahilinde diger mahallelerimizde de devam edecek. Hemsehrilerimize hayirli olsun” dedi.

Yapilan hizmet mahalle muhtarlarindan ve vatandaslardan büyük takdir gördü.
Kaynak: İHA