Kocaeli Sehir Hastanesi'nin Ulasim Aglari Vatandaslari Memnun Etti

Kocaeli Sehir Hastanesi’ne ulasimi kolaylastiracak 8 yeni otobüs hatti olusturulurken mevcut 6 hatta da güzergah degisikligine gidildi. Vatandaslar, ulasim kolayligindan memnun kaldigini belirtti.

Kocaeli Sehir Hastanesi'nin Ulasim Aglari Vatandaslari Memnun Etti
Kocaeli Sehir Hastanesi’nin hasta kabulüne baslamasiyla birlikte yeni ulasim hatlari olusturuldu. Mevcut otobüs hatlarinin bazilari Sehir Hastanesi’ne hizmet verecek sekilde dönüstürüldü. Izmit Cephanelik mevkiinde kurulan ve hasta kabulüne baslayan Kocaeli Sehir Hastanesi için Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskanliginca kurulan 8 yeni hattin yani sira mevcut 6 hatta (Hat 32, Hat 34, Hat 70, Hat 81, Hat 105, Hat 145) güzergah degisikligine gidildi.

Vatandaslar memnun oldugunu belirtti

Izmit’te ikamet eden ve annesini muayene ettirmek için Sehir Hastanesi’ne gelen Atilla Sevilmis, öncelikle Sehir Hastanesi’nin Kocaeli için çok güzel bir yatirim oldugunu söyledi.

Sehir Hastanesi için özelin özeli seklinde bir niteleme yapan Sevilmis, “Böyle bir kompleksi Kocaelililere kazandiranlara, Baskanimiz Tahir Büyükakin’a ve emegi geçen herkese tesekkür ederim. Ulasim anlaminda da Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’nin ulasim araçlari 5 dakikada bir buraya geliyor. Çok aktif bir tasima söz konusu. Tramvay da devreye girdiginde her sey vatandaslar için çok kolay olacak” dedi.

Muayene olmak için Sehir Hastanesi’ne gelen Zübeyde Öztürk ve Selami Öztürk çifti ise, ulasimlarini çok kolay sagladiklarini dile getirdi.

“Her sey son derece profesyonelce”

Sehir Hastanesi’ne muayene için gelen Hatice Saral Dirlik de düsüncelerini, “Kendi doktorum mr çekimim için özellikle Sehir Hastanesi’ne gönderdi. Gelmeden önce ulasimi düsündüm, her türlü sürünceye girdim ama çok çabuk navigasyonu bile kurmadan geldim. Içeriye girince çok büyük bir özel hastaneye gelmisim gibi hissettim. Çok yeni fakat benim ilk olarak gözlemim beni karsilamalari, mr çekimimdi. Her sey son derece profesyoneldi. Ben sahsen çok memnun oldum. Bundan sonra hep Sehir Hastanesi’ni tercih edecegim” diyerek anlatti.
Kaynak: İHA