Karaman'da Seçim Güvenligi Toplantisi Yapildi

Karaman’da 14 Mayis 2023 Pazar günü yapilacak olan Cumhurbaskanligi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde alinacak tedbirlerin degerlendirildigi toplanti Karaman Valisi Tuncay Akkoyun baskanliginda yapildi.

Karaman'da Seçim Güvenligi Toplantisi Yapildi
Yunus Emre Toplanti Salonunda gerçeklesen toplantida, Karaman Il Emniyet Müdürlügü ve Il Jandarma Komutanligi tarafindan seçim güvenligine iliskin alinacak tedbirler konusunda bilgilendirme sunumu yapildi. Akabinde Vali Tuncay Akkoyun tarafindan 14 Mayis 2023 Pazar günü yapilacak seçimlerin huzur ve güven ortami içerisinde tamamlanmasi için degerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantiya, Cumhuriyet Bassavcisi Ali Ihsan Akdogan, Adli Yargi Adalet Komisyonu Baskani Osman Yilmaz, Vali Yardimcisi Oguz Senlik, Ilçe Kaymakamlari, Il Emniyet Müdürü Ayhan Tas, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Mustafa Çetinkaya, Il Seçim Kurulu Baskani Hakim Pelin Burçin Doganer, Merkez Ilçe Seçim Kurulu Baskani Hakim Selin Yilmaz, Il Seçim Kurulu Müdürü Feyza Kiliçarslan ve ilgili kurum amirleri ve temsilcileri katildi.

Kaynak: İHA