Il Saglik Müdürü, 112 Çalisanlarini Tebrik Etti

Ülke genelinde oldugu gibi Aydin’da da 7 gün 24 saat görev esasiyla çalisan 112 Acil personelleri, vatandaslarin sagligi için çalismaya devam ediyor.

Il Saglik Müdürü, 112 Çalisanlarini Tebrik Etti


Trafik kazasindan yangina birçok acil durumlarda ihbarlara yanit veren ekiplerin motivasyonunu artirmak ve taleplerini dinlemek için Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul, 112 Acil personellerini ziyaret etti. 112 Acil Çagri Merkezi bünyesindeki Komuta Kontrol Merkezi’nde gerçeklestirilen ziyarette çalismalar hakkinda bilgi alan Müdür Senkul, özverili çalismalarindan dolayi, saglik personellerini tebrik etti.

Konu ile ilgili Aydin Il Saglik Müdürlügü’nden yapilan açiklamada “Il Saglik Müdürümüz Dr. Eser Senkul, 112 Acil Çagri Merkezi bünyesindeki Komuta Kontrol Merkezi’ni ziyaret etti. Yürütülen hizmetler hakkinda bilgi alan Il Saglik Müdürümüz, saglik çalisanlari ile sohbet etti ve özverili çalismalarindan dolayi tesekkürlerini ileterek kolayliklar diledi. Ziyarette Il Saglik Müdürümüze Il Ambulans Servisi Bashekimimiz eslik etti” ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA