Içisleri Bakan Yardimcisi Erdil Rektör Demir Ile Durum Degerlendirmesi Yapti

Çesitli temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen Içisleri Bakan Yardimcisi Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Batman Üniversitesi (BÜ) Rektörü Prof. Dr. Idris Demir’i makaminda ziyaret etti.

Içisleri Bakan Yardimcisi Erdil Rektör Demir Ile Durum Degerlendirmesi Yapti
Merkez kampüs rektörlük makaminda gerçeklesen ziyarette Rektör Demir, BÜ’nün akademik ve fiziki gelisiminin yani sira genel durumu, son dönemde hayata geçirilen projeler ve çalismalar hakkinda Bakan Yardimcisi Erdil’e bilgi verdi.

“BÜ bölgesel kalkinmaya önemli katkilar sunacak projeler üretiyor”

Bölgesel kalkinma odakli misyon farklilasmasi ve ihtisaslasmasi projesi çerçevesinde enerji alaninda pilot üniversite seçilen Batman Üniversitesinin enerji konusunda da önemli çalismalar yürüttügünü kaydeden Rektör Demir, enerji alaninda ihtisaslasan Batman Üniversitesinin bölgesel kalkinmaya önemli katkilar sunacak projeler ürettigini söyledi.

Ulusal ajanslar tarafindan desteklenen projelerin üniversite adina büyük önem arz ettigini belirten Rektör Demir, bilimsel çalismalarin yani sira sosyal ve kültürel alandaki çalismalarla da üniversiteni adindan sikça söz ettirdigini anlatti. Üniversitenin kalite süreçleri, ulusal ve uluslararasi projeleri ve ögrenciye yönelik faaliyetleri hakkinda da açiklamalarda bulunan Rektör Demir, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek Bakan Yardimcisi Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil’e tesekkür etti.

Rektörlük makaminda gerçeklesen ziyaretin ardindan seref defterini imzalayan Bakan Yardimcisi Erdil, Batman Üniversitesinin çalismalarini ve projelerini yakindan takip ettiklerini, Batman Üniversitesinin kayda deger gelisiminin memnuniyet verici oldugunu söyledi.

Bakan Yardimcisi Erdil, Rektör Demir’e çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA