Genç Dostu Melikgazi, Sporsever Gençlere 7 Adet Futbol Sahasi Yapti

Ilçeye yaptigi, okul, saglik ocagi, cami, altyapi, yol, sosyal ve kültürel hizmetlerin yaninda spor yatirimlarina da agirlik veren Melikgazi Belediyesi gençlere yönelik 1 adet futbol sahasini ilçeye kazandirdi.

Genç Dostu Melikgazi, Sporsever Gençlere 7 Adet Futbol Sahasi Yapti
Gençlerin ve çocuklarin zamanlarini daha iyi degerlendirmeleri ve güzel vakit geçirebilmeleri için güvenli spor alanlari yaptiklarini söyleyen Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, "Çocuklarin ve gençlerin vakitlerini evde sürekli bilgisayar, televizyon basinda ya da farkli bir yerde zararli aliskanliklarla mesgul olmak yerine spor yaparak degerlendirmeleri için çok futbol sahalari yapiyoruz” ifadelerini kullandi.

Palancioglu, “Mahalle gezilerimizde bizden en çok futbol sahasi isteniyor. Bizde gençlerimizi kirmadik, Bahçelievler, Demokrasi, Kocatepe, Kazim Karabekir, 19 Mayis, Germir ve Fatih Mahallemize 7 adet futbol sahasi yaptik. Çünkü yeni neslin sportif faaliyetler içerisinde yer almasina çok önem veriyoruz. Futbolun yani sira tüm branslarda sportif basarilarin artmasini istiyoruz. Son yillarda da gençlerin spora yönelik ilgilerinin artmasi, bizleri sevindirmekte. Bizde elimizden geldigince gençlerimizin saglikli olmasi, sporu sevmesi ve yapmasi için belediye olarak çalisiyoruz. Ilçemize ve gençlerimize hayirli olsun" dedi.

Kaynak: İHA