Delil Ates Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili, Gençligin Yüzyilidir'

Gündeme dair açiklamalar yapan ve Türkiye’nin önümüzdeki süreçlerde yapacagi girisimlerde gençligin de aktif rol alacagini belirten Akil Gençler Genel Baskani Delil Ates, “Gençlik bu yüzyilda liderinin yaninda yer alarak, sürecin aktif yürütücüsü olacaktir. Türkiye Yüzyili, gençligin yüzyilidir” dedi.

Delil Ates Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili, Gençligin Yüzyilidir'
Akil Gençler genel baskani Delil Ates gündem ile ilgili açiklamalarda bulundu. Özellikle son döneme damgasini vuran yerli otomobil TOGG’un herkes için gurur kaynagi oldugunu belirten Delil Ates, yeni yüzyilda gençligin aktif rol üstlenecegini belirtti.

Ülkemiz için gurur kaynagi olan diger alanlarda da gençlerin üzerine düseni fazlasiyla yapacagini belirten Ates, “Gençlik her alanda girisimci ruhuyla ve mücadeleci kisiligiyle sahalarda olacaktir” dedi.



“Türkiye Yüzyili, gençligin yüzyilidir”

Yaptigi açiklamada gençlerin her alanda sahada olacagini belirten Akil Gençler Genel Baskani Delil Ates, su ifadelere yer verdi:

“Milletimizin 60 yillik hayali olan yerli araba TOGG ile üretildi. Ilk 2 otomobil, Cumhurbaskanligi Külliyesi’nde düzenlenen tören ile Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve esi Emine Erdogan’a teslim edildi. Hepimiz için gurur kaynagi olan yerli aracimizin, ikinci yüzyilimizin ilk günlerinde yollara inmesi hepimizi mutlu etmistir. Savunma sanayisinde yerlilik anlaminda atilan adimlarin tüm alanlarda atilmasi ülkemizin ikinci yüzyilimizda Dünya’da lider ülke olma yolunda hizlica ilerlemesi konusunda güçlü adamlardir. Türkiye Yüzyili Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan‘in güçlü liderligi ve vizyonuyla baslamistir. Gençlik bu yüzyilda liderinin yaninda yer alarak, sürecin aktif yürütücüsü olacaktir. Türkiye Yüzyili, gençligin yüzyilidir. Gençlik her alanda girisimci ruhuyla ve mücadeleci kisiligiyle sahalarda olacaktir. Bu anlamda gençligin önünü açan Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan’a ne kadar tesekkür etsek azdir. Gençligin yüzyilinda kadim cografyamizin degerlerine simsiki sarilarak gelecege emin adimlarla yürüyecegiz. Dünya’ya örnek olacak hamlelerin hepsinde gençliginde imzasi olacaktir. Gençlik yeni yüzyilda hem mutfak kisminda hem de öncülük kisminda enerjisine yakisacak sekilde bulunacaktir. Ülkemizin ilerlemesi karsisinda gerek batinin hamleleri gerekse batinin ülkemiz içindeki isbirlikçilerine karsi mücadelemizi de dün nasil sürdürdüysek bugün de sürdürmeye devam edecegiz. Gençligin yüzyili baslamistir. Ülkemizin yüzyili baslamistir. Gençlik için de Türkiye için de hemen simdi diyoruz.”
Kaynak: İHA