Baskan Ataç Esnafi Ziyaret Etti

Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, Çamlica Mahallesi Tombakzade Bulvari’nda hizmet veren çok sayida esnafi ziyaret etti.

Baskan Ataç Esnafi Ziyaret Etti
Berberlerden kasaplara, mobilyacilardan ekmek firinlarina kadar çok sayida dükkâni ziyaret eden Baskan Ataç, esnaflara hayirli isler diledi. Çamlica sakini vatandaslar ile de bir araya gelen Baskan Ataç, talep ve görüsleri de dinledi.

Yaptigi esnaf ziyaretleri hakkinda bir degerlendirmede bulunan Baskan Ataç, “Esnafimizi ziyaret etmeye ve karsilikli görüs alisverisinde bulunmaya devam ediyoruz. Yurt genelinde oldugu gibi Eskisehir’de de esnafimizin gündemi olumsuz ekonomik sartlar. Ne yazik ki ekonomideki kötü gidisat, çok sayida esnafimizin kepenk kapatmasina neden oluyor. Biz de zorluklar ile mücadele eden Eskisehirli esnafimizin yaninda oluyoruz. Kendilerinden fikir aliyoruz, onlar vatandasimiz ile hep iç içe olduklari için görüsleri de çok kiymetli. Bizlere gittigimiz her yerde misafirperverlik gösterdikleri için tesekkür ediyorum. Inaniyorum ki milletçe içinde oldugumuz tüm sikintilar ve bu ekonomik buhran yakinda sona erecek ve rahat bir nefes alacagiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Ataç’i misafir eden esnaflar ve vatandaslar da ziyaretinden ötürü tesekkürlerini ileterek bol bol hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA