ASAT'dan Kemer'de 50 Milyon Liralik Alt Yapi Çalismasi

Antalya Büyüksehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlügü tarafindan “Kemer Ilçesi Muhtelif Mahalleleri Içme Suyu ve Kanalizasyon Yapim Isi” çerçevesinde çalismalar sürüyor. 50 milyon liralik proje çerçevesinde 65 kilometre içme suyu, 20 kilometre kanalizasyon alt yapisi yapilacak.

ASAT'dan Kemer'de 50 Milyon Liralik Alt Yapi Çalismasi


Antalya Büyüksehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlügü, abonelerine kaliteli ve kesintisiz içme suyu saglamak ve eksik olan kanalizasyon hatlarini tamamlamak için çalismalarini sürdürüyor. Kemer’de ekonomik ömrünü doldurmus hatlar yenilenirken, yeni imara açilan bölgelerin içme suyu ihtiyacini karsilamak amaciyla da çalisma yapiliyor.

Kemer Kuzdere Mahallesi, Beycik Mahallesi ve Beldibi Çomaklar mevkiinde süren çalismayla içme suyu sebekesi olmayan bölgelerde 45 km içme suyu hatti yapilacak, ayni zamanda ekonomik ömrünü tamamlamis 20 km içme suyu hatti yenilenerek toplam 65 kilometrelik içme suyu imalati gerçeklestirilecek. Ömrünü tamamladigi için sik sik arizaya neden olan borularin degisimi sayesinde bölgedeki içme suyu hizmeti daha yüksek kapasiteyle kesintisiz olarak sürdürülebilirken, önemli ölçüde su kaybi da önlenmis olacak.
Kaynak: İHA