Antalya'da Feci Kaza Açiklamasi Genç Avukat Ve Sürücü Hayatini Kaybetti

Antalya’da otomobil ile tirin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada sürücü olay yerinde, yolcu olarak bulunan genç avukat ise hastanede hayatini kaybetti. Cenazeler topraga verilmek üzere ailelere teslim edildi.

Antalya'da Feci Kaza Açiklamasi Genç Avukat Ve Sürücü Hayatini Kaybetti
Kaza, dün saat 13.30 siralarinda Antalya-Isparta Karayolu Yesil Karaman Mahallesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Antalya istikametinden gelen Ramazan Güç kontrolündeki 07 EJF 01 plakali otomobil ile Isparta yönünden gelen Mustafa Türkmen yönetimindeki 32 KH 784 plakali tir çarpisti. Çarpmanin etkisiyle tir ve otomobil savruldu. Kazayi görenler durumu hemen 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarla birlikte bölgeye polis, jandarma, saglik ve itfaiye ekibi sevk edildi. Meydana gelen kazada otomobil içerisinde bulunan sürücü Ramazan Güç, olay yerinde yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Sürücü olay yerinde, avukat hastanede öldü

Otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan Dursun Göktürk (41), Zülal Kay (27) ve Mustafa Emre Su (27) yarali olarak Kepez Devlet Hastanesine sevk edildi. Tir soförü Mustafa Türkmen (40) kazayi yara almadan atlatirken, gözaltina alindi. Kazada agir yarali olarak hastaneye kaldirilan ve avukat oldugu ögrenilen Mustafa Emre Su ise hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Cenazeler morgdan alindi

Kazada hayatini kaybeden otomobil sürücüsü Ramazan Güç ve avukat Mustafa Emre Su’nun cansiz bedenleri, yapilan otopsinin ardindan yakinlari tarafindan Antalya Adli Tip Kurumu morgundan alindi. Ramazan Güç’ün cenazesi, Antalya’nin Konyaalti ilçesi Hisarçandir Mahallesi’ne, avukat Mustafa Emre Su’nun cenazesi ise Konya Aksehir’e defnedilmek üzere götürüldü. Öte yandan, kazada hayatini kaybeden avukatin göreve yakin zamanda basladigi ve Isparta’da bulunan bir yakini ziyarete giderken gerçeklestigi ögrenildi.
Kaynak: İHA