Antalya'da Çocuklarin Çakmak Oyunu Yangin Çikardi Açiklamasi 1 Ölü

Antalya’nin Manavgat ilçesinde aileleri serada çalistigi sirada evde birakilan çocuklarin çakmakla oyunu yangin çikardi. Yanginda yaralanan 2 çocuktan 1 yasindaki yabanci uyruklu Büsra Hammud, kaldirildigi hastanede yasamini yitirdi. Yanginin, çocuklarin oynadiklari çakmagi sobanin üzerine koymasi ve bu çakmagin patlamasi sonucu çiktigi bildirildi.

Antalya'da Çocuklarin Çakmak Oyunu Yangin Çikardi Açiklamasi 1 Ölü
Edinilen bilgiye göre, Tasagil Mahallesi, Karataslar mevkiinde bulunan serada çalisan yabanci uyruklu Hüsam Hammud ve Muhammed Hammud seraya çalismaya gitti. Bu sirada ikamet ettikleri seranin yaninda bulunan 2 katki evde yangin çikti. Yangin, Antalya Büyüksehir Belediyesi Manavgat Birimine bagli ekipler tarafindan söndürülürken Islam Hammud (2) ve Büsra Hammud (1) isimli kiz çocuklari yaralandi. Yarali çocuklar 112 saglik ekiplerinin müdahalesinin ardindan ambulansla önce Serik Devlet Hastanesine ardindan da özel bir hastaneye sevk edildi. 1 yasindaki Büsra Hammud hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak yasamini yitirdi.

Yanginin çocuklarin oynadiklari çakmagi yanmakta olan sobanin üzerine komalari ve çakmagin patlamasi sonucunda çiktigi bildirildi.

Kaynak: İHA