Salihli OSB Mütesebbis Heyeti Toplandi

Manisa’nin Salihli ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mütesebbis Heyeti, 2023 yilinin ilk toplantisini Manisa Valisi ve ayni zamanda Mütesebbis Heyet Baskani Yasar Karadeniz baskanliginda gerçeklestirdi.

Salihli OSB Mütesebbis Heyeti Toplandi
Vali Yasar Karadeniz baskanliginda Salihli OSB Idari Hizmet Binasinda gerçeklesen toplantida, Salihli Organize Sanayi Bölgesi’nin 1., 2. ve 3. etaplari ile ilgili konular, atiksu aritma tesisi, deprem bölgesine yapilan ve yapilacak olan yardimlar, mali ve idari konular ile OSB arsa tahsislerinde uygulanacak olan prensip karari ile ilgili konular OSB Bölge Müdürü Çagri Duygu tarafindan Mütesebbis Heyet üyelerine aktarilarak karara baglandi.

Toplantiya; Kaymakam Mehmet Kamil Saglam, Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, Salihli Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Ibrahim Yüksel, Salihli OSB Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Demir ile Salihli OSB Yönetim Kurulu ve mütesebbis heyet üyeleri katildi.



Salihli Belediyesini ziyaret etti

Manisa Valisi Yasar Karadeniz, Salihli Belediyesini ziyaret etti. Salihli Kaymakami Mehmet Kamil Saglam’in eslik ettigi ziyarette Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, Vali Karadeniz’e belediye tarafindan ilçede yürütülen çalismalar ve hizmetler hakkinda bilgiler verdi.
Kaynak: İHA