TOGG'un Ilk Teslimati Elazig'a Ulasti, Vatandaslardan Yogun Ilgi

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG, Elazig’daki sahibine teslim edildi. TOGG vatandaslar tarafindan büyük ilgi gördü.

TOGG'un Ilk Teslimati Elazig'a Ulasti, Vatandaslardan Yogun Ilgi
Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG T10X için kura çekimleri yapilmisti. Kuranin ardindan Kula rengi TOGG, bugün Elazig’da Turgay Akgün’e teslim edildi. Elazig trafiginde yerini alan 23 LN 023 plakali TOGG, vatandaslar tarafindan büyük ilgi gördü.

Turgay Akgün, “Bizde ilk 10’da olabilmenin mutlulugunu yasiyoruz. Müthis bir araba. Sahip olmak isteyen herkes umarim sahip olur. Emegi geçen herkesin eline saglik. Hiç ses yok. Sadece müzik sesi var. Onun haricinde ne yol sesi ne de motor sesi var. Hiçbir sey yok. Elazig’in ilk TOGG’u. Elazig’imiza ilk getirebilmenin de mutlulugunu yasiyoruz. Vatandaslarin ilgisi müthis. Biz kimseye haber vermedik. Vermedigimiz halde bu sekilde. Sadece çekirdek ailemizle teslim almak istemistik” dedi.

Abdullah Kara, “Ben 38 yil Almanya’da kaldim. Daha önce bu kadar konforlu bir araç görmedim. Gerçekten çok harika” diye konustu.

Kaynak: İHA