MHP Genel Baskan Yardimcisi Özdemir Açiklamasi 'Varsin CHP'nin Ümit Kaynagi PKK Olsun. Bize Türk Milleti Yeter'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskan Yardimcisi Ismail Özdemir, Develi ilçesinde seçim çalismasinda yaptigi konusmasinda, "Kim kimlerle beraber? Varsin CHP’si, IP’i, Saadet’i, Deva’si ne kadar parti varsa zillet çatisi altinda bulussunlar. Iste bu vatan için sehit düsmüs aziz sehidimizin babasiyla biz ayni saftayiz. Baska söze gerek yoktur" dedi.

MHP Genel Baskan Yardimcisi Özdemir Açiklamasi 'Varsin CHP'nin Ümit Kaynagi PKK Olsun. Bize Türk Milleti Yeter'
MHP Genel Baskan Yardimcisi Ismail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 28. Dönem Kayseri Milletvekili adaylari Ertugrul Yücebas ve Kayhan Saraç, Develi ilçesine bagli mahallelerde seçim çalismasi çerçevesinde vatandaslarla bulustu. MHP’li adaylar Develi ilçesine bagli Sindelhöyük, Gazi, Epçe ve Sihli mahallelerinde vatandaslarin büyük sevgi gösterileri ile karsilandi. Ziyaretlerde vatandaslara seslenen MHP Genel Baskan Yardimcisi Ismail Özdemir, Cumhurbaskanligi Hükümet Sisteminin Türkiye’ye büyük kazanimlari olduguna dikkat çekti. 24 Haziran 2018 yilinda yapilan seçimler ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in yemin etmesinden sonra Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi’nin yürürlüge girdigini hatirlatan Özdemir, "24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra Türkiye’yi hedef aldilar. Bu hedef alma olayi da döviz kurlari ile oynanma ile oldu. 2019 yilinda ise bu gün birilerinin seçimlerde kol kola girdikleri PKK terör örgütüne yönelik olarak Suriye’de askeri harekat yapma zorunlulugu hasil olmustur. Çünkü, on binlerce tir silah yardimi yapilan terör örgütü sinirlarimizda terör koridoru kurmaya çalisti. Sanli Mehmetçiklerimiz, bunlarin üzerine balyoz gibi inerek bu tehdit ve tehlikeyi bertaraf etti. Biz MHP olarak bu anlamda hükümetimize hiç bir zaman destegimizi esirgemedik. Meclise hükümetimiz bir teskere gönderdi. Dedi ki ’Sinir ötesinde var olan terör tehdidini bertaraf etmek üzere sinir ötesine askeri harekat düzenlemek üzere Türk milletinin temsilcileri sizlersiniz. Sizlerden yetki talep ediyoruz’ dedi.

Biz AK Parti ile birlikte bu teskereye ’evet’ oyu verdik. Zillet cephesi ise ’hayir’ oyu kullandi. Teskerenin amaci Irak ve Suriye’deki PKK terör örgütünün olusumu ve kampi nerede varsa bunlarin imha edilmesiydi. Suriye’deki PKK terör örgütünün elebaslari ’CHP’nin tutumu bize ümit vermistir’ demeye basladi.

Varsin hainler CHP’den kaynakli ümitvar olsunlar. Insallah Türk Milleti de MHP’den kaynakli, AK Parti’den kaynakli bu hainlerin basina indirecegi iradeden kaynakli ümitvar olacaktir. Bizim ümit kaynagimiz bunun için sizsiniz. Varsin CHP’nin ümit kaynagi PKK olsun. Bize siz yetersiniz, bize Türk milleti yeter" diye konustu.

2018 seçimlerinin ardindan 5 yillik sürede Türkiye ve dünyada gelisen olaylara kisaca deginen MHP Genel Baskan Yardimcisi Özdemir konusmasini su sekilde sürdürdü;

"2021 yilinda ise 30 yildir isgal altinda bulunan canimiz dedigimiz Azerbaycan’in topragi olan Karabag’i azatlik etme mecburiyeti hasil oldu. Ermenistan’i kiskirtan ülkeler, bir taraftan Azerbaycan’a bir taraftan Türkiye’ye karsi oldukça fütursuzlastilar. Biz her ne olursa olsun Azerbaycan’in yaninda olacagiz dedik. 44 günlük muharebe sonrasinda 30 yildir isgal altindayken çan seslerinin duyuldugu Karabag’da, bu gün hamt olsun Türk’ün bayragi dalgalaniyor ve ezan sesleri yankilaniyor. Biz bu destegi sunarken CHP’nin yöneticileri Fransa ve ABD’nin agziyla konusarak, ’Türkiye buraya cihatçi gönderdi’ yalanini ortaya attilar. Bu halleriyle Ermenistan’in yaninda durdular. Bu tavirlarinin aynisini Dogu Akdeniz’de de uyguladilar. Karadeniz’de bir gaz bulduk. Bir yil boyunca hepimiz ücretsiz kullanacagiz. Yaparsa Cumhur Ittifaki böyle hizmetler yapar. Iste Akdeniz’de de bizim deniz sahamizda petrol ve dogalgaz olma ihtimali çok yüksek. Istiyoruz ki milletin olan bu petrolü çikaralim milletimiz daha rahat nefes alsin. Biz bunu yaparken CHP ve IP’li yetkililer,’ Türkiye’nin Dogu Akdeniz’deki politikasi saldirgan bir politikadir bundan vazgeçilmelidir’ Biz milletin hakkini verelim dedikçe bunlar Yunan ve Rum agzi ile konusarak milletin karsisina geçiyorlar. Allah’a sükür Türkiye’nin kararliligi sayesinde gemilerimiz arama ve tarama yapiyor.

2022 yilina geldigimizde ise Ukrayna ile Rusya arasinda bir savas çikti. Ama bölge olumsuz olarak etkilendi. Gida fiyatlarindaki yükselme krizi Türkiye hakemliginde tahillar bütün dünyaya yayildi. Sonrasinda ise 6 Subat’ta Kahramanmaras merkezli deprem meydana geldi. 50 binin üzerinde vatandasimiz hayatini kaybetti. Özelikle zillet mensubu çevreler devlet ortada yok dediler. Devlet, depremden 2,5 ay geçmeden kalici konutlari yaparak teslim etmeye basladi.

Bölgede barinma beslenme ihtiyaçlari ilk andan itibaren giderildi. Biz bunlari yaparken, Zillet Ittifaki CHP, IP, Saadet, bir araya gelerek siyasi kaygilarla kimi aday yapalim? Kim aday olsun, ne yapacagiz diye bunun kaygisinda oldular. Biz mesele Suriye oldu, biz Mehmetçigimizin yaninda olduk, bunlar PKK’lilarla beraber oldular maalesef. Biz yeri geldi yanimiz ve yerimiz Azerbaycan oldu, bunlar farkli söylemlerle tutumlarini Ermenistan’dan yana belirlediler. Biz yeri geldi Dogu Akdeniz’de milletimizin hakkinin tutumlarinin yaninda olduk, bunlar Yunan agzi ile Rum agzi ile konustular. Simdi deprem felaketi oldu, milli dayanisma örnegi sergilenmesi gerekirken, bunlara bir bakiyorsunuz, agizlari bu milletin hasimlarinin agzi ne ise bunlarla dolu oldu. Etnik ve mezhepsel ayrimciligi kasimaya çalistilar. Allah’a hamt olsun ilk andan itibaren hükümetimiz ve MHP kadrolari deprem bölgesine gitti ve hala vatandaslarimizin yarasina merhem olmaya çalisiyoruz. Eskisinden çok daha güçlü bir sekilde ayaga kalkacagiz. Bundan kimsenin süphesi olmasin. Kim kimlerle baraber? Varsin CHP’si, IP’i, Saadet’i, Deva’si ne kadar parti varsa zillet çatisi altinda bulussunlar, iste bu vatan için sehit düsmüs aziz sehidimizin babasiyla biz ayni saftayiz. Baska söze gerek yoktur."
Kaynak: İHA