Baskan Oktay Açiklamasi 'Biz Büyük Bir Aileyiz'

Marmaris Belediyesi’nin 4 yillik çalismalariyla ilgili düzenlenen sunumda Belediye personeline seslenen Baskan Mehmet Oktay, “Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte, birbirimize güvenerek, birbirimizden destek alarak Marmaris için çok önemli islere imza attik” dedi.

Baskan Oktay Açiklamasi 'Biz Büyük Bir Aileyiz'


Marmaris Belediyesi’nin 4 yillik hizmet dönemiyle ilgili personele yönelik bir toplanti düzenlendi.

Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay’in da katildigi personel bilgilendirme toplantisina Baskan Yardimcilari Ihsan Öztürk, Burak Demirtas, müdürler ve tüm birim çalisanlari hazir bulundu. Belediye Baskani Yardimcisi Ali Zagli’nin birimlerim çalismalariyla ilgili yaptigi sunum ve 4 yilin anlatildigi filmin gösterilmesinin ardindan Belediye Baskani Mehmet Oktay kürsüye çikti.

4 yil boyunca pandemi, yangin, sel, deprem gibi birçok zorluga hep birlikte gögüs gerdiklerini söyleyen Oktay, “Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte, birbirimize güvenerek, birbirimizden destek alarak Marmaris için çok önemli islere imza attik. Hiçbir ilçenin basina gelmeyen afetlerin altindan hep birlikte kalktik. Karsilastigimiz zorluklara ragmen çok hizli karar alip hareket ettik. Her platformda dile getirdigim gibi bu basarida en büyük emek sizlerin” diye konustu.



“Göreve geldigim ilk gün de söylemistim. Her sartta çalisanin, emekçinin yanindayiz demistim. Bu sözümüzden asla vazgeçmedim. Sizlerin yaninda olduk, olmaya da devam edecegiz” diyen Oktay, “Marmaris’imiz için alin teri döken her birinizin emegine, yüregine, alin terine saglik. Hepinizi kendi adima bir kez daha tebrik ve hepinize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA