Fahretin Altun'dan Sellahatin Demirtaş'a cevap! Terörle mücadeleye devam edeceğiz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, milletvekili seçimlerine ilişkin eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kendisini tehdit ettiğini iddia ederek terörle mücadeleye devam edeceğini açıkladı.

Fahretin Altun'dan Sellahatin Demirtaş'a cevap! Terörle mücadeleye devam edeceğiz
Türkiye terörle mücadele kapsamında tüm imkanlarını seferber ediyor.

Yapılan operasyonlarla terör örgütü mensuplarına nefes alacak alan bırakılmadı.

Bir yandan da 14 Mayıs'ta yapılacak seçim hazırlıkları hız kesmeden sürüyor.

Bu kapsamda partilerin ve siyasi isimlerin provakatif paylaşımları gündeme geliyor.

Fahrettin Altun'dan cevap
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine ilişkin uyarılarına yanıt verdi.

"Sizden korkmuyorum"
Altun, Demirtaş'ın kendisini tehdit ettiğini aktararak şu ifadeleri kullandı:

"Böylesi tehditlerle bizi sindirmeye, korkutmaya çalışıyor. Buradan sözcülüğünü yaptığı kanlı terör örgütüne sesleniyorum. Sizden korkmuyorum."

"Teröre karşı mücadelemize devam edeceğiz"
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

6-8 Ekim olaylarının azmettiricisi, Yasin Börü ve onlarca masumun katili, Türk adaletinin tam da aynı sebepten ceza verdiği terör destekçisi, yalanlarla dolu bir bildiriyle şahsımı tehdit etmiş, arkasındaki terör örgütüne bizi hedef göstermiş.

Kendisine hukuksuzca “özgürlük” vadedenlerin kazanabilmesinin mümkün olmadığını fark etmiş olacak ki, böylesi tehditlerle bizi sindirmeye, korkutmaya çalışıyor. Buradan sözcülüğünü yaptığı kanlı terör örgütüne sesleniyorum. Sizden korkmuyorum!

Bu terör azmettiricisi manipülatörün tehditlerine boyun eğecek bir tane bile insan yok içimizde. Biz, bizzat bunları ve desteklediklerini onlarca kez sandığa gömen Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’ın arkasında, millet için yürüyen milyonlarız.

Bölücü örgütün ve destekçilerinin yıllarca vatandaşlarımıza çektirdikleri acıları, yaptıkları manipülasyonları, içerisinde bulundukları kirli ilişkileri tüm dünyaya anlatarak teröre karşı mücadelemize devam edeceğiz.