Benzin Istasyonunda Tanker Alev Aldi, Faciadan Dönüldü

Kirsehir’de bir benzin istasyonunda gaz bosaltimi yapan tanker aniden alev aldi. Faciadan dönülen olayda alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Benzin Istasyonunda Tanker Alev Aldi, Faciadan Dönüldü
Edinilen bilgiye göre, Kusdilli Mahallesinde 34 BIM 023 plakali otogaz tankeri, gaz bosaltimi yapmak için yanastigi benzin istasyonunda henüz belirlenemeyen bir nedenle aniden alev aldi. Benzin istasyonu çalisanlarinin ilk müdahaleyi yaptigi yanginda çevrede bulunan vatandaslarda itfaiye ekiplerini aradi. Polisin benzin istasyonu çevresinde genis güvenlik önlemi aldigi olayda yangin, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Benzin istasyonu çalisani Murtaza Sakar, "Tanker, gaz bosaltimi yapmak için istasyona yanasti ve bekliyordu. Aracin motorunda bir anda yangin çikti. Bizler de söndürme tüpleriyle yangina müdahale ettik. Itfaiye ekipleri geldi. Sükürler olsun can kaybi yok. Büyük bir faciadan dönüldü" dedi.

Çikan yanginda herhangi bir can kaybi yasanmazken otogaz tankerinin motor kismi kullanilamaz hale geldi. Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.
Kaynak: İHA