Isparta Belediyesi Tarafindan Düzenlenen Çocuk Festivali Basladi

Isparta Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinliklerini sürdürüyor. Bu çerçevede çocuklarin doyasiya etkinlik yapip, eglenebilmeleri için 27-30 Nisan tarihleri arasinda Çocuk Festivali düzenleniyor.

Isparta Belediyesi Tarafindan Düzenlenen Çocuk Festivali Basladi
Isparta Meydan AVM’de gerçeklestirilen Isparta Belediyesi Çocuk Festivali renkli görüntülerle basladi.

Ilk gün okullardan gelen ögrenciler, olusturulan etkinlik alaninda kum boyama, sihirli renkler atölyesi, slime atölyesi, kapi süsü atölyesi, runner atölyesi, ebru sanati atölyesi çalismalarina katildilar. Çocuklar, katildiklari etkinliklerde bir yandan el becerilerini gelistiriyor diger taraftan eglenceli vakit geçiriyorlar. Çocuklara etkinlik alaninda pamuk seker, patlamis misir ikraminda bulunuluyor.

Çocuk Festivali etkinlikleri 27-28 Nisan tarihleri arasinda saat 10.00-15.00, 29-30 Nisan tarihleri arasinda ise 15.00-18.00 saatleri arasinda yapilacak. Çocuk Festivalinin hafta sonu etkinliklerinde kokulu tas saksi yapim atölyesi, çiçek dikim atölyesi, magnet buzdolabi süsü atölyesi, benim elektrik devrem atölyesi, ebru atölyesi gibi çalismalar yapilacak, sisme balon parkta çocuklar doyasiya eglenecek.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Çocuk Festivali ve konser etkinligine tüm çocuklar ile vatandaslari davet etti. Çocuk Festivalinin ilk günkü etkinligine katilan çocuklar, etkinliklerde çok eglendiklerini belirterek, “Çok eglenceli vakit geçirdik. Etkinlikler yaptik, patlamis misir, pamuk seker ikram ettiler. Çok tesekkür ederiz” dediler. Islamköy’ den gelen ögrenciler de güzel vakit geçirdiklerini, etkinliklerle eglendiklerini söylediler.

Çocuk Festivalinde konser de yer aliyor. 29 Nisan Cumartesi günü saat 20.30’da Çocuk Korosu ve Oguzhan Koç konseri düzenlenecek.
Kaynak: İHA