Medikal Cihazlarda Estetisyenleri Hayran Birakacak Tasarim

Dünyada medikal estetik cihazlari üretiminde ilk 5 sirada gösterilen Phanes’in sirketi kurucu ortagi ve CEO’su Ertekin Aykaç, dünyada esi olmayan bir ise imza atacaklarini belirtti.

Medikal Cihazlarda Estetisyenleri Hayran Birakacak Tasarim
Avrupa ülkelerinin domine ettigi medikal sektöründe iki Türk is insani Ahmet Akin ve Ertekin Aykaç, ses getirecek yeni bir üretime imza atti. Dünyada ilk 5 sirada gösterilen Phanes Beauty sirketi, piyasaya yeni sürecegi hibrit cold plasma ila cihaz ve degerli tas kombinasyonu saglayacak. Piyasaya yeni sürülecek cihazin tasarimiyla dikkat çekmesi bekleniyor. Ertekin Aykaç, "Genç kalmanin farkli sirlari var. Bunlardan ilki yemeye dikkat etmek, spor yapmak, stressiz bir hayat. Digeri ise dis destekli özel bakimlardan ibaret. Son yillarda, bakim ameliyatlarin dünyada ragbet gördügü bir gerçek. Bu konuda insanlarin genç kalabilmeleri, görünmeleri, teknolojinin süratli bir sekilde ilerlemesinden dolayi psikolojik olarak da önem arz etmekte" dedi.



"Dünya medikal sektöründe olmayani gerçeklestirecegiz"

Piyasaya sürecekleri hibrit cold plasma cihaz ile müsterilere genç görünüm sunulmasinin yani sira tasarimla da dikkat çekeceklerini söyleyen Aykaç, "Dünya medikal estetik sektöründe olmayani gerçeklestirip, cihaz ve degerli tas kombinasyonunu saglamis olacagiz. Cihaz ile sadece doktor ve estetisyenlerin degil, ayni zamanda müsterilerin de dikkatini çekecek yeni bir tasarima imza atacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA