AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Özhaseki Açiklamasi 'Üzerinde Oyun Kurulan Degil, Artik Oyun Kuran Bir Türkiye Var'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, üzerinde oyun kurulan degil, artik oyun kuran bir Türkiye oldugunu belirtti. Özhaseki, Millet Ittifaki’ni yikim ekibine benzetti.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Özhaseki Açiklamasi 'Üzerinde Oyun Kurulan Degil, Artik Oyun Kuran Bir Türkiye Var'
Birtakim programlara katilmak ve partisinin merkez seçim irtibat bürosunun açilisini yapmak üzere Kars’a gelen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, Kars’ta partililere seslendi.

"Özel jetlerle deprem bölgesine gidiyorlar"

Ana muhalefetin Cumhurbaskani Adayi Kemal Kiliçdaroglu’na göndermelerde bulunan Özhaseki, “Ana muhalefetin basindaki zati muhterem yanina Istanbul, Ankara belediye baskanlarini aliyor. Özel jetlerle deprem bölgesine gidiyorlar. Sonra da selfieler çekiyorlar. Iyi saatte olsunlar turistik gezi düzenliyorlar, dönüp gidiyorlar. Biz bir taraftan ise talibiz, hizmete talibiz, insanin orada ümmeti duasina talibiz ama onlar da görüntüye talipler. Algi idaresi pesindeler. 2019 seçimlerinden sonra Istanbul Belediyesine 45 bin adam aldilar. Keske 5 bin kisi gönderselerdi de orada hizmet etseydiler. Onlarin öyle bir derdi yok. Ama bizim bir derdimiz var. Ondan dolayidir gece gündüz demeden çalisiyoruz. Çok sükür büyüyen bir Türkiye var. Üzerinde oyun kurulan degil, artik oyun kuran bir Türkiye var. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu hizmetlerden emin olun her taraf nasibini aldi” dedi.



“Bizim at pazarligiyla isimiz yok”

"Vatanin bölünmez bütünlügü bizim için önemli, ezanimiz bizim için önemli, bayragimiz bizim için önemli, biz böyle bir ittifak kurduk" diyen Özhaseki, “Bizim at pazarligiyla isimiz yok, kumar masalariyla bizim isimiz yok. Önüne geçen herkese cumhurbaskanligi yardimciligi vererek devlet idaresi olmaz. 14 bin tane oy almis, 8-10 bin tane oy almis, sehirlerde bile temsilciligi olmayanlara cumhurbaskanligi yardimciligi vererek devlet idare edilmez. Hamdolsun bizim ittifakimiz ilkeler üzerine kurulu bir ittifak ve bu vatanin gelismesi için, Türkiye Yüzyili’ni bizim insa edebilmemiz için önemli olan bir ittifak” diye konustu.



“Sadece ve sadece yikim ekibi gibidirler”

Millet Ittifaki’ni yikim ekibine benzeten Özhaseki, “Karsi tarafta da bir ittifak var. Hepiniz izliyorsunuz sayiyi sasirdik artik, kaçtalar su anda bilmiyoruz. 6 diyorlardi. ‘Sakladiginiz var’ diyorduk, ‘Masanin altinda’ diyorduk. 7 diyorduk. Simdi 2 belediye baskani sanki memleketlerine bir is yapmislar gibi; daha çivi çakmadilar Ankara’ya, Istanbul’a. Onlara verdiler cumhurbaskanligi yardimciligi, 9 oldu. Muharrem Bey’e gittiler, o kabul etmedi, kapiyi kapatti orada kaldi. Ama rastladiklari herkese cumhurbaskanligi yardimciligi, bakanlik teklif ederek bir devlet idaresine talip olan adamlar var. Hayretle izliyoruz. Bunlarin yetisme tarzlari ayni degil, bunlarin dünyaya bakislari ayni degil; bunlarin sosyal, siyasi, ekonomik olaylara bakislari ayni degil. Birbirlerini çok sevdikleri de söylenemez. Peki nasil oldu da bir araya geldiler? Bunlari bir araya getiren motivasyon nedir? Tek sebep var arkadaslar, Recep Tayyip Erdogan gitsin, ne olursa olsun diyorlar. AK Parti gitsin, ne olursa olsun diyorlar. Cumhur Ittifaki gitsin, ne olursa olsun diyorlar. Ya siz ne yapacaginizi söyleyin, hayir iki cümle bile duyamiyorsunuz. Gelecekle ilgili herhangi bir ümit vadetmiyorlar. Sadece ve sadece yikim ekibi gibidirler” seklinde konustu.

Yapilan konusmalarin ardindan AK Parti Merkez Seçim Koordinasyon Merkezinin açilisi yapildi.

Açilisa; 65. Hükümet’te Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani olan Ahmet Arslan, AK Parti milletvekili adaylari Adem Çalkin, Prof. Dr. Yunus Kiliç, Serkant Aykul, Dr. Selahattin Beyribey ve çok sayida Karsli katildi.

Kaynak: İHA