AK Parti Trabzon Milletvekili Adayi Vehbi Koç TESOB Baskani Kara Ile Görüstü

AK Parti Trabzon Milletvekili adayi Vehbi Koç, seçim kampanyalari çerçevesinde temaslarda bulunmaya devam ediyor. Bu vesileyle Koç, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi’ni (TESOB) ziyaret etti. TESOB Baskani Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleriyle görüsen Koç ve beraberindekiler çesitli konularda görüs alisverisinde bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayi Vehbi Koç TESOB Baskani Kara Ile Görüstü
Trabzon’un bütün degerlerine ulasmaya çalistiklarini söyleyen AK Parti Trabzon Milletvekili adayi Vehbi Koç, "Esnafimizi ziyaret ediyoruz, insallah Trabzon’da dokunmadigimiz, elini sikmadigimiz insan ve kapisini çalmadigimiz isyeri kalmayacak. Bu isi çok siki tutuyor ve planli çalisiyoruz. Türkiye’nin büyümesi, gelismesi ve kalkinmasi için yakalamis oldugumuz bu ivmenin kesintisiz bir sekilde yarinlara tasinmasi adina bu seçimin çok önemli oldugunu seçmenimize anlatiyoruz. Onlarin gönlüne girmeye çalisiyoruz" dedi.

Ayrica altyapinin da önemini vurgulayan Koç, "Altyapisi tamamlanmayan bir cografyada is hayatinin, egitim hayatinin ve diger sosyal faaliyetlerin tam hakkiyla yerine getirilmesi çok kolay degildir. Bu anlamda Samsun-Sarp ve Erzincan-Trabzon Demiryolu Hatti, yeni havalimaninin yapilmasi ve pek çok makro proje bölgeye çok büyük katki saglayacaktir. Merkezi Trabzon’a alarak Dogu Karadeniz Bölgesi’nin topyekün kalkinmasi diger vilayetler ile birlikte önümüzdeki dönemlerde Türkiye ortalamasinin üzerinde kisi basina düsen milli gelire ulasmasini hedefliyor, bu anlamda da her türlü çalismayi da yapmaya devam ediyoruz" diye konustu.

Görüsmenin ardindan TESOB Baskani Metin Kara, AK Parti Trabzon Milletvekili adayi Vehbi Koç’a seçim çalismalarinda basari dileklerini iletti.
Kaynak: İHA