Talas'ta Kaçirilmayacak Firsatlar Için Son Günler

Mülkiyeti Talas Belediyesi’ne ait 13 daire, 1 konut arsasi ve 19 villa parselinden olusan tasinmazlar, düzenlenecek ihale ile satisa sunulacak. Sehrin incisi Talas’in gözde mahallelerindeki bu satislardan elde edilecek gelir, Talas Belediyesinin önemli yatirim ve hizmetlerinde kullanilacak.

Talas'ta Kaçirilmayacak Firsatlar Için Son Günler
Belediye Meclis Salonunda 26 Nisan 2023 Çarsamba günü saat 14.00’te gerçeklestirilecek ihalede ilk olarak Kiçiköy Mahallesinde bulunan 2116 ada 5 parseldeki 1.467 metrekarelik konut arsasi kapali zarf usulüyle satisa sunulacak. 14 milyon lira muhammen bedelli konut arsasi satisindan sonra Yukari Talas’ta bulunan 14 adet villa parselinin ihalesine geçilecek. Bu parsellerin muhammen bedeli 1 milyon 750 bin ile 4 milyon lira arasinda olacak.

Sosyal donatilarla iç içe

Daha sonra ise Bahçelievler Mahallesi Gürsu Sokakta yer alan AFM Eylül Sitesi B Bloktaki 13 daire satisa sunulacak. Insaat kalitesinin yaninda etrafindaki sosyal donatilarla da dikkat çeken daireler Fatma-Mustafa Hasçalik ilk ve ortaokulu, Kayseri Büyüksehir Belediyesine ait sosyal tesis ve spor salonu ile Talas’in en güzel parklarindan olan Muhsin Yazicioglu Parkina da yürüme mesafesinde yer aliyor. 2+1 seklindeki daireler 1 milyon 740 bin ile 1 milyon 850 bin lira arasi muhammen bedellerle satisa çikartilacak.

Günün son ihalesinde ise bag ve sayfiyelik Resadiye Mahallesindeki 4 adet villa arsasinin satisi yapilacak. Villa arsalarinin muhammen bedeli 2 milyon 200 bin ile 2 milyon 500 bin lira arasinda olacak. Katilimin yogun olmasi beklenen ihale ile ilgili ayrintili bilgi Mali Hizmetler Müdürlügü’nün 0352 437 00 54/ 2420 ve 2440 numarali telefonlarindan alinabilir. Istekliler, ihale sartnamesini de yine ayni birimden temin edebilir.

Yatirimlara yeni kaynak

Tasinmazlarin satisindan elde edilecek gelir, Talas Belediyesinin gerçeklestirecegi önemli ve yeni hizmet ile yatirimlarda kaynak olarak kullanilacak.
Kaynak: İHA