Limni Gölü'nde Turizm Sezonu Ramazan Bayrami Tatili Ile Açildi

Gümüshane’nin Torul ilçesi sinirlarindaki Zigana Dagi’nin eteklerinde yer alan Limni Gölü Tabiat Parki’nda turizm sezonu Ramazan Bayramiyla birlikte açildi.

Limni Gölü'nde Turizm Sezonu Ramazan Bayrami Tatili Ile Açildi
Son dönemde Dogu Karadeniz Bölgesi’nin dikkat çeken turizm merkezlerinden birisi olan 2 bin 24 metre rakimli Limni Gölü Tabiat Parki, ulasimin saglandigi beton yollarda kar ve tas temizliginin yapilmasinin ardindan ziyaretçilerine "merhaba" dedi.

Limni Gölü Tabiat Parki tesis isletmecisi Murat Eroglu Limni Gölü’nün yerli ve yabanci ziyaretçilerini agirladigini ifade ederek "Oldukça yogun bir talep var, su anda gelen ziyaretçilerimizin yüzde ellisi Türk, yüzde ellisi de yabanci misafirlerimiz. Bu yaz turizm sezonunda herkesi Limni Gölü’ne bekliyoruz" seklinde konustu.

Tatil için Limni Gölü’nü tercih ettigini dile getiren Mazhar Oyanik "Haftason açildigini duyduk, iyi ki de geldik. Güzel bir doga, dogayla iç içe, dagin tepesinde bir göl. Insan mutlu oluyor ve huzur buluyor burada. Insallah havalar isindiginda daha çok geliriz diye düsünüyorum. Gümüshane’nin gezilebilecek en güzel yerlerinden birisi" derken, Izmir’den geldigini söyleyen Firdevs Kaya ise "Buraya ilk defa geldim, begenmek ne kelime, muhtesem ötesi, çok güzel buldum. Nasip olursa her yaz temmuz, agustos aylarinda buraya gelmek isterim" diye konustu.

Kaynak: İHA