Benzin Istasyonuna Girmek Için Yavaslayan Tira Hafif Ticari Araç Çarpti Açiklamasi 2'Si Agir 4 Yarali

Kocaeli’de benzin istasyonuna girmek için yavaslayan tirin dorsesine hafif ticari araç çarpti. Meydana gelen kazada 2’si agir 4 kisi yaralandi.

Benzin Istasyonuna Girmek Için Yavaslayan Tira Hafif Ticari Araç Çarpti Açiklamasi 2'Si Agir 4 Yarali
Kaza, Dilovasi ilçesi D-100 Karayolu Ankara istikameti Izocam Üst Geçidi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre T.K idaresindeki 44 ACL 784 plakali Ford marka hafif ticari araç, petrol istasyonuna girmek için yavaslayan C.S hakimiyetindeki 34 FJ 0541 plakali tira arkadan çarpti. Çarpmanin siddetiyle aracin bir kismi dorsenin altin girerken, sürücü T.K., esi Z.T., çocuk E.K ile sürücünün amcasi G.K. araçta sikisti. Durumu 112 Acil Çagri Merkezine haber verilmesiyle adrese itfaiye, saglik ve polis ekipler sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan Itfaiye ekipleri 4 yaraliyi sikisiklari yerden çikarmak için çalisma baslatti. Kurtarilan 4 kisi saglik ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapildiktan sonra hastaneye kaldirildi.

Öte yandan feci kazada yaralanan hafif ticari araç sürüsü ve esinin durumunun agir oldugu ögrenildi. Polis olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA