Arife Günü Kaybolan Kadin Nehirde Ölü Bulundu

Edirne’de Ramazan Bayrami arifesinde kaybolan 81 yasindaki kadina ait ceset, Ergene Nehri’nde balikçilarin oltasina takildi.

Arife Günü Kaybolan Kadin Nehirde Ölü Bulundu
Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bagli Kiremitçisalih köyünde ikamet eden E.A. (81), bayram alisverisi için ogluyla geldigi ilçe merkezinde kayboldu. Edinilen bilgiye göre, güvenli olmasi sebebiyle postanenin bekleme salonunda annesini birakarak, annesine ilaç yazdirmak için saglik ocagina giden E.A., dönüste annesinin orada olmadigini görünce durumu Uzunköprü Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerine bildirdi. Emniyet güçleri, kayip olan 81 yasindaki E.A.’yi bulmak için çalismalarini baslatirken, Ramazan Bayrami’nin 3’üncü günü kayip sahisla ilgili aci haber Ergene Nehri üzerinde oltayla balik tutan balikçilardan geldi.

Ergene Nehri üzerinde oltayla balik tutan balikçilar, oltalarina bir cesedin takildigini görünce durumu güvenlik birimlerine bildirdi. Yapilan inceleme sonucunda cesedin kayip olarak aranan E.A.’ya ait oldugu tespit edildi. E.A.’nin intihar mi ettigi yoksa bir cinayete kurban giderek öldürüldükten sonra Ergene Nehri’ne atilip atilmadiginin tespiti için otopsi yapilirken, Cumhuriyet Savciligi tarafindan çok yönlü sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA