Kdz. Eregli'de Uygulama Ve Denetimde 5 Süpheli Yakalandi

Zonguldak’in Kdz. Eregli Ilçe Emniyet Müdürlügünce bayram tedbirleri çerçevesinde yapilan uygulama ve denetimlerde ilçe merkezinde (5) süpheli sahis yakalandi

Kdz. Eregli'de Uygulama Ve Denetimde 5 Süpheli Yakalandi
Yapilan Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirligi ekiplerince I.K isimli süpheli sahsin üzerinde yapilan aramada; bir miktar metamfetamin maddesi ve 1 adet uyusturucu kullanma aparati ele geçirildi. Süpheli sahsa Uyusturucu ve Uyarici Madde Kullanmak suçundan adli islem yapildi.

Asayis Büro Amirligi ekiplerince R.K isimli süpheli sahsin üzerinde yapilan aramada; bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi. Süpheli sahsa Uyusturucu ve Uyarici Madde Kullanmak suçundan adli islem yapildi.

Kdz. Eregli Ilçesinde yine Çarsi Mahalle bekçilerince U.Ç isimli süpheli sahislarin üzerinde ve aracinda yapilan aramada; 1 adet ruhsatsiz tabanca ve tabancaya ait sarjör, 1 adet fisek, Trafik ve Denetleme Büro Amirligi ekiplerince C.K ve I.A.K sahislarin üzerinde ve aracinda yapilan aramada; 1 adet biçak ve 1 adet musta ele geçirildi. Yapilan açiklamada, Süpheli sahislara 6136 Sayili Kanuna Muhalefet suçundan adli islem yapildigi belirtildi. Yapilan uygulama ve denetimler ile ilgili sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA